PROTEXT VIDEO: Kalendář Autodromu Most...

ČTK bude ve čtvrtek 29. dubna v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line tiskovou konferenci k programu Autodromu Most, na níž bude odtajněn kalendář autodromu s jedním novým významným podnikem motoristického sportu. Zúčastní se předseda představenstva společnosti Autodrom Most Josef Zajíček, prezident Autoklubu ČR Jan Šťovíček, předseda Národní sportovní agentury Milan Hnilička a další. Přímý přenos začne v 10:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Sg0vsdtmtpY" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova Sport-motorismus-Autodrom Most-Praha-29.04-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM