PROTEXT VIDEO: On-line TK s názvem Chronicky nemocní v...

ČTK bude ve středu 28. dubna Praha od 09:15 v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line TK s názvem Chronicky nemocní v době pandemie covid-19. Témata: důležitost prevence a léčby chronických onemocnění v době pandemie covid-19 a data v oblasti prevence a léčby chronických onemocnění z ČR a světa. Zúčastní se předseda Společnosti pro metabolická onemocnění skeletu ČLS JEP Vladimír Palička, Aleš Linhart z II. interní kliniky kardiologie a angiologie 1.LF UK a VFN, Richard Češka z Centra preventivní kardiologie III.l interní kliniky 1.LF UK VFN a Martin Prázný z Diabetologického centra III.interní kliniky endokrionologie a metabolismu 1. LF UK a VFN.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/b7WEw00eTHM" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-koronavirus-Praha-28.04-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM