Den Země 2021: Společnost Dreame pokračuje v iniciativách na ochranu planety prostřednictvím udržitelných řešení

Na podporu světového Dne Země nabízí společnost Dreame ve dnech 22. – 29. dubna 15% slevu na svůj vysavač T10

Společnost Dreame Technology, rozrůstající se inovativní firma zaměřená na inteligentní spotřebiče pro úklid v domácnosti, oslaví Den Země 2021 sérií představení nových produktů, které kladou zvláštní důraz na ochranu životního prostředí a energetickou spotřebu. Reaguje tak na stoupající poptávku po úklidových spotřebičích v období po pandemii COVID-19.

Jako moderní technologická firma se společnost Dreame věnuje výzkumu a vývoji moderních čistících zařízení pro domácnost. Její nejnovější průkopnický robotický vysavač a mop Dreame Bot L10 Pro se vyznačuje designem, který respektuje životní prostředí a vychází tak vstříc nejen největším obavám zákazníků, ale co je důležitější, také přispívá k ochraně životního prostředí.

„Vzhledem k tomu, že slavíme Den Země 2021, společnost Dreame s potěšením představuje nejmodernější produkty, u kterých je věnována zvláštní pozornost ochraně životního prostředí a udržitelnému vývoji," řekl Shan Kuan, ředitel globálního prodeje společnosti Dreame. „Společnost Dreame se zaměřuje na obnovitelné zdroje a zachování energie a my usilujeme o to, abychom nejenom dosáhli technologických průlomů, ale rovněž přispěli k tomu, aby se náš svět stal lepším místem."

Filozofie návrhu zachování energie se odráží v jejím průkopnickém přesném navigačním systému LiDAR a technologii pro detekci překážek, která chrání robota před uvíznutím nebo zablokováním, protože četné kolize a zastávky zvyšují spotřebu baterie a četnost dobíjení.

V kombinaci s algoritmem SLAM, který společnost Dreame sama vyvinula a který zajišťuje schopnost vyhýbat se překážkám s velkou přesností, vysavač Dreame Bot L10 Pro dokáže proaktivně detekovat překážky a tím je zajištěn hladký provoz, nižší spotřeba energie a vyšší efektivita úklidu. Uživatelé mohou rovněž vymezit plochy k čištění nebo určité plochy zakázat v aplikaci, která využívá funkci přizpůsobené mapy.

Se silným sacím výkonem 4000Pa dokáže model Dreame Bot L10 Pro zajistit udržitelné čištění kompletním odstraněním odolných skvrn a skryté špíny uvnitř koberců už po jednom použití.

Kromě toho se série T vysavačů Dreame vyznačuje vyjímatelnou baterií pro pohodlnější recyklaci, koncepcí pro kterou je ochrana životního prostředí na prvním místě. Bezdrátový vysavač Dreame T30 se silným sacím výkonem 150 000 ot/min, bude k dispozici online na Amazonu 10. května. Cenově efektivnější model vysavač Dreame T10 (https://www.amazon.com/dp/B08QTTF2BZ) dokáže snadno uspokojit základní požadavky na úklid domácnosti.

Na podporu světového Dne Země nabízí společnost Dreame 15% slevu na vysavač T10 po omezenou dobu (22. dubna 2021 od 07:00 do 29. dubna 2021 do 23:59 pacifického času PDT) se slevovým kódem: 156VZPWF

Společnost Dreame plánuje uspořádat 8. května (v 19 hodin středoevropského času CET) akci na které představí nové produkty na mezinárodních platformách, jako jsou YouTube, Facebook, Amazon a AliExpress. Jmenovitě jde o nové produkty: Dreame Bot L10 Pro, Dreame Bot Z10 Pro (inteligentní vysavač a mop 2 v1 s automatickým odstraňováním nečistot) a Dreame Bot W10 (samočisticí mop), stejně jako bezdrátový tyčový vysavač Dreame V11 SE, V12 a šampión ve všech směrech model T30. Počkejte si na další informace.

O společnosti Dreame Technology

Společnost Dreame Technology, založena v roce 2015, je společnost zaměřená na inteligentní spotřebiče pro úklid domácností s cílem obohatit život pomocí technologií.

Sledujte nás na sítích Facebook, Instagram a Twitter.

Další informace naleznete na stránkách https://www.dreame-technology.com.

Kontakt pro média:

Tianshi Yuwen

Email: pr@dreame.tech

Lena Liu

Email: Liuyk@dreame.tech

Tel : +86 400-875-9511

Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/1494112/Earth_Day_2021_Dreame_Continues_Earth_Protection_Initiatives_Sustainable_Solutions.jpg

Klíčová slova Čína-elektronika-Dreame Technology

Asie, Austrálie (as)