Společnost Hillstone získala podruhé za sebou cenu Gartner Peer Insights Customers’ Choice 2021 za své síťové firewally

Ocenění Gartner Peer Insights Customers' Choice se uděluje na základě hlasování zákazníků a koncových uživatelů z řad profesionálů, kteří si hodnocené produkty a služby zakoupili, zajišťují jejich implementaci a/nebo je používají

Hillstone Networks, přední poskytovatel firemních řešení pro zabezpečení a řízení rizik, s potěšením oznamuje, že jeho síťové firewally získaly prestižní ocenění Customers’ Choice na dubnové akci 2021 Gartner Peer Insights ‘Voice of the Customer’: Network Firewalls , a to s celkovým hodnocením 4,8 z 5 hvězdiček. Společnost Gartner uvedla, že „produkty na tomto trhu musí uspokojit jak nároky menších firem, tak nároky velkých a/nebo komplexních sítí.“

„Bezpečnost zůstává pro firmy i nadále prioritou. My pak musíme našim zákazníkům naslouchat a vytvářet pro ně produkty, které nutně potřebují,“ říká Tim Liu, technický ředitel a spoluzakladatel Hillstone Networks. „Od samého počátku existence naší firmy je naším posláním sloužit zákazníkům a nabízet jim nejchytřejší, nejkomfortnější a nejsilnější bezpečnostní platformu za dostupné ceny. Skutečnost, že jsme se již druhý rok za sebou od našich klientů a odborníků dočkali ocenění a získali ve zprávě Gartner Peer Insights hodnocení 4,8 hvězdiček z 5 možných je pro nás velkou ctí. Jako firma budeme i nadále přicházet s novými inovacemi, které uspokojí potřeby trhu a budou reagovat na neustále se měnící bezpečnostní hrozby.“

Spolu s vývojem technologií se také mění struktura organizací, což dává útočníkům nové příležitosti k narušení bezpečnosti sítí. Jen za poslední rok musely firmy upravit a měnit svá bezpečností opatření, a to zejména díky práci na dálku a využívání různých typů zařízení pro přístup do firemních sítí. Technologie firmy Hillstone Networks využívá umělou inteligenci a jedinečným způsobem tak pomáhá firmám být neustále o krok napřed co se bezpečnosti týče a současně přispívá ke snížení provozních nákladů, což je v roce 2021 velmi důležité. Společnost Hillstone Networks nabízí cenově dostupná řešení 20 tisícům zákazníků na celém světě. Naše řešení pomáhají zastavit případné útoky již ve vnitřní síti a umí zachytit, sledovat a zabránit narušení kybernetické bezpečnosti.

Gartner, Peer Insights ‘Voice of the Customer’: Network Firewalls, Peers, 9 April 2021

Právní prohlášení:

Cena Gartner Peer Insights Customers’ Choice je udělována za subjektivní názory koncových uživatelů, na základě hodnocení podle zdokumentované metodiky a nevyjadřují názory ani nejsou doporučeními společnosti Gartner a jejích sesterských firem.

O společnosti Hillstone Networks

Řešení pro bezpečnost podnikových sítí a řízení rizik společnosti Hillstone Networks poskytují viditelnost a informace, a umožňují podnikům získat komplexní přehled a důkladně pochopit a rychle řešit kybernetické hrozby. Více se dozvíte na stránkách www.hillstonenet.com.

Originální verzi této tiskové zprávy najdete na webové stránce businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210415005340/en/

Kontaktní informace

Zeyao Hu

Ředitel marketingu

inquiry@hillstonenet.com

Zdroj: Hillstone Networks

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-komunikace-počítače-Hillstone Networks

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

IT, telekomunikace