PROTEXT VIDEO: Konference Budoucnost výstavby a developmentu

ČTK bude ve čtvrtek 8. dubna v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line konferenci Budoucnost výstavby a developmentu v Praze II. Zúčastní se ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová, ředitel institutu pro plánování a rozvoj hl. m. Prahy Ondřej Boháč, předsedkyně sekce Územního a regionálního rozvoje Hospodářské komory ČR Hana Landová a ředitel Asociace developerů ČR Tomáš Kadeřábek. Přímý přenos začne ve 13:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/2BZsR0FfVNE" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-reality-trh-Praha-08.04-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Stavebnictví, bydlení a reality