Radia.cz jsou jedničkou mezi portály pro poslech rádií

Trendem poslední doby je poslech rádií přes aplikace nebo webové portály. Uživatelé chtějí poslouchat rádia kdykoliv a kdekoliv. Přehlednost, jednoduchost a oblíbená rádia, to je nabídka portálu Radia.cz. Na trhu je tato aplikace v nynější podobě něco málo přes rok a již trhá rekordy v návštěvnosti, v nárůstu zobrazení stránek a čísla stále rostou. Radia.cz může nabídnout přes 90 rádií na jednom místě. Poslouchat můžete všechna známá rádia jako Rádio Blaník, Hitrádio City, Český rozhlas Radiožurnál, Český rozhlas Dvojka, Fajn Rádio, Rádio Beat a další.

V aplikaci Radia.cz si jednoduchým navigačním systémem kliknete na vaše oblíbené rádio, nebo si vyberete podle stylu, na který máte zrovna náladu - POP, JAZZ, BLUES, COUNTRY, FOLK, VÁŽNÁ HUDBA a mnoho dalších možností. Máte oblíbené rádio v jiném kraji? Ve svém mobilu si navolte ty nejposlouchanější rádia, ale i ta regionální z Vysočiny, z Pardubic, ze Zlína i Karlových Varů. V aplikaci Radia.cz je cestování mezi okresy i kraji povoleno!

Pokud jste zvyklí usínat s knihou, hudbou, nebo s příjemným vyprávěním, nyní nabízíme naprostou novinku: „V aplikaci Radia.cz najdete možnost nastavení poslouchat rádia z kategorie Mluvené slovo i před spaním. Nastavíte si funkci Večerka na libovolný čas a aplikace sama rádio v daný čas zastaví. Tak si zvolíte jedním klikem příjemné usínání bez jakéholi dalšího pohybu,“ prozradil Jakub Šmejkal, projekct manager Radia.cz.

V dnešní době čím dál více využíváme home office. I tady je prostor pro vaše oblíbené rádio. Nejenom že posloucháte při práci zpravodajství, co se kde stalo, ale můžete podpořit svou náladu oblíbenou hudbou. Do práce jste jezdili 40 minut autem, nebo MHD? Své zvyky neopouštějte. Klikněte na Radia.cz a poslouchejte.

Čísla Rádia.cz stále rostou.

Návštěvnost:

GA meziročně (02/2020 vs. 02/2021):

Uživatelé 25% nárůst

Návštěvnost 50% nárůst

Zobrazení stránek 100% nárůst

Netmonitor:

Máme za únor 2021 vyšší čísla v návštěvnosti a zobrazení než náš konkurent Play.cz

Čísla za únor 2021:

RU 200 000

Zobrazení 2,75 mil.

Návštěvnost 1,8 mil.

Jsme tedy nejnavštěvovanější portál pro poslech rádií přes internet v ČR