jobpilot a Vodafone - zakázka roku podepsána

Společnost jobpilot, nejvýznamnější evropský poskytovatel komplexních online náborových služeb a provozovatel 26 národních portálů pro práci a kariéru, podepsal tříletou smlouvu se společností Vodafone na dodávku personálního softwaru workflow pro, který byl vyvinut pro koordinaci veškerých online a offline aktivit společnosti spojených s náborem zaměstnanců a se správou personální politiky.

Podepsaná smlouva na dodávku softwaru, jejíž objem je v řádu desítek miliónů korun, umožní největší společnosti na světě v oboru mobilních telekomunikačních sítí využívat veškerých výhod a inovativních řešení, které jobpilot nabízí. Vodafone očekává, že využití nového personálního softwaru přinese výrazné úspory v oblasti náboru zaměstnanců.

"Společnost jobpilot představila svůj nový produkt workflow v dubnu letošního roku a nyní jej využívá již více než 900 evropských zákazníků, včetně řady klientů v České republice. Tři moduly softwaru workflow, připraveného pokrýt potřeby personálního oddělení malých či středních firem (workflow a workflow pro) a personálních agentur (workflow advance), otevírají naší společnosti řadu nových obchodních možností. Významná zakázka od společnosti Vodafone pozici jobpilotu jako poskytovatele komplexních náborových řešení významně posiluje", říká Ladislav Hadáček, regionální ředitel společnosti jobpilot.

O společnosti Vodafone

Vodafone je největším světovým poskytovatelem v oblasti mobilních telekomunikačních sítí, pokrývající 29 zemí pěti kontinentů. V létě 2001 Vodafone poskytoval služby 93 miliónům zákazníků po celém světě.

O českém jobpilotu

jobpilot.cz patří mezi dva největší a nejúspěšnější servery pro práci a kariéru na českém trhu. Silné mezinárodní zázemí, inovativní přístupy a řešení, nové produkty, kvalitní služby a příkladný přístup k zákazníkům zajišťují českému jobpilotu mimořádný růst počtu zákazníků, věrných uživatelů a dalších metrických ukazatelů.

Kontakt:

Ladislav Hadáček