Hisense vydává strategický plán pro EURO 2020 a první světový produkt U7

Plánované konání Mistrovství Evropy ve fotbale EURO 2020 v červnu tohoto roku bude první velkou sportovní událostí po koronavirové pandemii, která určitě způsobí ‚odvetné' hodnocení publika s ohromnou výbušnou silou. Na zákaznické konferenci Hisense a konferenci o strategickém zahájení programu Mistrovství Evropy ve fotbale EURO 2020, které se konaly v čínské Šanghaji, oficiálně zveřejnil zástupce generálního ředitele oddělení pro řízení značek skupiny Hisense, Tchang Čchien, téma strategického marketingového plánu EURO 2020 pro Čínu: „Hi Champion".

„Hi" je zkratka pro „Hisense" a má vzdát hold spotřebitelům a partnerům; „Champion" odkazuje nejenom na hlavní výhody společnosti Hisense a její postavení na trhu v hlavních produktových kategoriích a průmyslových odvětvích, ale i na její konzistentní „šampionskou" kvalitu a technologie.

Stejného dne Hisense také oficiálně vydala novou matici upravené televize U7 k 60. výročí EURO. Fisher Yu, prezident společnosti Hisense Visual Technology, oznámil, že řada televizí Hisense U7 se má stát světově nejprodávanějším televizním produktem v historii - klasickou a legendární řadou.

Hisense U7G-PRO je první ULED XDR televize na světě s pětinásobným dynamickým rozsahem běžného televizoru a špičkovým jasem až 1633 nitů, což z ní dělá nejjasnější 4K televizi na světě. Nová televize Hisense U7 bude zároveň vybavena novou generací čipu pro zpracování obrazu („Digital Video Processing Chip U+ Super Picture Quality Chip"). Od scény po zpracování cílových metadat je výkon oproti třetí generaci o 100 procent vyšší.

Řada Hisense U7G PRO je vlajkovou lodí na turnajové úrovni a podporuje technologie, jako je AI Green Field, režim Nerušit, AI sledování, Multi-view (více typů obsahu zároveň) a Picture-in-Picture (obraz v obraze) sledování, které fanouškům pomohou ponořit se do sledování zápasů.

Na model U7, který je top produktem pro sledování EURO 2020, pohlíží čínský průmysl domácích spotřebičů jako na významný upgrade v celkové síle hardwaru, zobrazovacích čipů a možnostech ovládání světla. Předobjednávky nové řady Hisense U7G byly oficiálně spuštěny.

Hisense i nadále sponzoruje špičkové sportovní události - od EURO 2016 přes EURO 2018 po EURO 2020 - což je u čínských společností nevídané. V roce 2020 činily zahraniční příjmy Hisense 54.8 miliardy RMB - meziroční nárůst tak činil 18,6 procenta.

V roce 2021 je základem strategie „integrace značky a prodejního růstu" společnosti Hisense využití marketingu špičkových mezinárodních akcí a zaměření se na prodej klíčových produktů. Dříve se společnosti jako Coca-Cola, Samsung, Sony a další přední globální značky rychle rozrostly z „národních společností" na „globální společnosti" právě díky sponzorování špičkových událostí.

KONTAKT: Shuo Chen, +86-15621008071

Klíčová slova Čína-elektronika-fotbal-Hisense