Aktuálně o regionech na http://www.quick.cz

INTERNET OnLine, internetová divize ČESKÉHO TELECOMU a.s., připravil na začátku prosince pro portál http://www.quick.cz další novou službu - tentokrát regiony.quick.cz.

Aplikace nabízí aktuální regionální zpravodajství zaměřené na využití volného času pro jednotlivce i celé rodiny. Quick Regiony rovněž umožní zveřejnit zprávy o akcích také pořadatelům, kteří tak mohou s výhodou využít možnost oslovit každý měsíc na portálu http://www.quick.cz 200.000 jeho pravidelných návštěvníků.

Výhodou uvedené aplikace je silný redakční tým, který pokrývá Českou republiku (rozdělenou do osmi praktických regionů) a který každý den poskytuje zajímavá fakta o aktuálním dění, výstavách, akcích a koncertech. Aktuálně doplňovaná katalogová sekce upozorňuje také na objekty, památky, zámky i rozhledny, které se mohou stát zajímavým cílem turistických výletů. V letním i zimním období je tak možné získat inspiraci pro víkend s dětmi či bez, pěšky, autem nebo na kole.

Fotografická sekce i samotné články nabízejí i řadu digitálních fotografií, zimní měsíce zpestří sněhové zpravodajství, letní naopak informace pro vodáky. Díky propojení s Quick Mapy je možné většinu lokalit najít okamžitě na mapě. Zajímavým může být i propojení s Quick Search katalogem upozorňujícím na regionální weby, které často zůstávají ve stínu velkých serverů či exponovaných stránek.

Quick Regiony je možné také využít ve spojení s dalšími službami portálu "laděnými" regionálně - zpravodajstvím, počasím či programem kin.

Nevíte dnes jak strávit příští víkend?

Určitě zavítejte na regiony.quick.cz!

INTERNET OnLine patří mezi největší poskytovatele internetového připojení v ČR. Nabízí nejen kvalitní, spolehlivé a garantované dial-up připojení po celé České republice v rámci výhodného tarifu I2001, ale také profesionální připojení pevnou linkou. V poslední době se soustřeďuje i na celou řadu doplňkových služeb spojených s internetem. Provozuje portál www.quick.cz , velký herní server www.gamezone.cz a největší server pro děti www.majaky.cz . V říjnu oznámil 400 000. zákazníka vytáčených služeb do Internetu a v prosinci 400 000. zákazníka služby QUICK.cz . Více informací naleznete na adrese: http://www.iol.cz/onas.php

PhDr. Jana Voňavková

PR manažerka INTERNET OnLine

ČESKÝ TELECOM, a.s. - Imaginet, o.z.

Thámova 11-13

Tel.: 02/714 66312