Commerzbank Securities posiluje oblast Alternativní investiční strategie (AIS)

Commerzbank Securities dnes oznámila, že posiluje oblast Alternativní investiční strategie (AIS). Všechny aktivity v této oblasti budou nyní plně v kompetenci týmu 550 odborníků z oddělení velkoobjemových derivátů. Toto oddělení vede Mark Richardson, který je globálním ředitelem firmy pro operace s deriváty. Ricardo Pascoe, generální ředitel a výkonný ředitel pro obchodování na americkém kontinentě, převzal přímou odpovědnost za aktivity společnosti v oblasti AIS na celém světě. Od nynějška budou služby společnosti Commerzbank Securities v oblasti AIS využívat podpory globální platformy.

Ricardo Pascoe k tomu řekl: "Položili jsme dobrý základ v obchodování v oblasti AIS a vytvořili si dobrou výchozí pozici v investičním portfóliu. Nyní se zaměříme na posílení globální distribuce. Spravovaný investiční majetek se budeme snažit zhodnotit tím, že našim zákazníkům nabídneme kvalitní služby, jež jim budou šité na míru."

Mark Richardson k tomu dodal: "Integrace služeb v oblasti AIS do týmu z oddělení velkoobjemových derivátů nám umožní vytvořit silnější platformu, s jejíž pomocí budeme schopni generovat růst v této oblasti. Již se těšíme na příležitost pracovat s našimi vlastními značkami pro správu majetku ADIG, Jupiter a Montgomery. Mimo to je také třeba zajistit zákazníkům z oblasti obchodu lepší přístup k těmto produktům přes naši divizi privátních klientů."

Kevin Ferro, bývalý šéf oddělení Investiční strategie při pobočce Commerzbank v New Yorku a pět dalších členů jeho týmu odešlo z Commerzbank.

O Commerzbank:

Commerzbank Securities je stoprocentní dceřinou společností banky Commerzbank AG pro oblast investičního bankovnictví. Tato banka je jednou z předních evropských bank a má silnou pozici ve středu eurozóny. Bilanční suma této banky je 433 miliard dolarů (k 31. 12. 2000) a banka má hodnocení A+/A1/A+ od agentur S&P, Moody's a Fitch IBCA. V USA obchoduje firma Commerzbank Securities prostřednictvím firmy Commerzbank Capital Markets Corporation, jež je stoprocentní dceřinou společností banky Commerzbank AG. Tato firma má burzovní licenci a je členem burzovních trhů AMEX, NYSE, NASD a SIPC. Kontakt: Commerzbank Securities, New York Edgar K. Mitchell, 212/703-4390

Klíčová slova PROTEXT-Commerzbank Securities-bankovnictví-investiční

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Finance, ekonomika