SWS a.s. podepsala distribuční smlouvu s firmou Daetwyler

Společnost SWS a.s. uzavřela dne 1. prosince 2001 distribuční smlouvu s firmou DAETWYLER - předním výrobcem high-end kabelážních systémů pro počítačové sítě. Distribuční smlouva platí pro území České Republiky.

Švýcarská firma DAETWYLER je významným partnerem a dodavatelem pro řadu náročných zákazníků jako jsou například automobilky, banky, státní instituce apod. V jejím portfoliu jsou produkty pro metalické i optické rozvody, patch panely, patch kabely, zásuvky, instalační pomůcky, produkty pro vedení TV signálu po strukturovaném kabelážním systému, fibre to desk řešení a další. Její produkty jsou na současné technologické špičce. Pro prodej a instalaci vyšší řady produktů je nutná certifikace, kterou firma DAETWYLER zajišťuje ve své centrále.

SWS tímto krokem posiluje svou pozici v oblasti síťových řešení a doplňuje sortiment produktů o pasívní prvky nejvyšší kvality.

Bližší informace k tiskové zprávě podá:

Stanislav Skalička

Obchodní ředitel SWS a.s.

Tel.: 067/7640121, -111, -222

e-mail: sskalicka@sws.cz