PROTEXT VIDEO: Představení politického uskupení Aliance...

ČTK bude v úterý 23. března v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line tiskovou konferenci k představení nového politického uskupení Aliance pro budoucnost (APB) pro nadcházející volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky. Vystoupí Pavel Sehnal (APB), Pavel Šrámek z Agrární demokratické strany (ADS) a Michaela Rojtová ze Strany konzervativní pravice - Řád národa (SKP-ŘN). Přímý přenos začne v 10:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/OwnInel9l4I" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer;picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

PROTEXT

Klíčová slova ČR-strany-APB-Čestlice-23.3.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Středočeský (sc)