UFFO ZDARMA

Tisková konference k premiéře vyhledávače pro jednotlivé internetové servery. SOLUTION, s.r.o. pořádá ve čtvrtek 13. 12. v 18:00 tiskovou konferenci. Tisková konference se koná těsně před tím, než bude uveden nový softwarový produkt UFFO. Start UFFO se předpokládá 13. 12. v 11:10:09 večer. Na vyhledávači pracoval vývojářský tým více než rok.

Kontakt a registrace na tiskovou konferenci:

Jan Bořický - boricky@2s.cz

Tel.: 02/2231 7988-9 , Fax: 02/2231 7993,

Místo konání tiskové konference: Café Rincón, Na zábradlí 1, Praha 1 (naproti Novotného lávce). Občerstvení a vstup na následné UFFO párty zajištěno - vyjma Holub. letky.

Krátký popis vyhledávače:

Unikátní řešení pro konkrétní servery. Vyhledávač nabízí integraci dvou typů vyhledávání v jednom. Katalogové a fulltextové. SOLUTION, s.r.o. bude nabízet na českém trhu tři verze: ZDARMA, STANDARD a COMPLEX SEARCH. Více informací na tiskové konferenci. Podrobnější popis vyhledávače naleznete na http://www.uffo.net/info.php

Informace o společnosti SOLUTION s. r. o. Společnost funguje na českém trhu internetových řešení od roku 1999 má 19 interních a 10 stálých externích spolupracovníků Nabízí široké spektrum produktů zahrnující komplexní informační systémy na bázi internetu i intranetu. V tomto roce dosáhne obratu ve výši 30 mil. Kč. Mezi její klienty patří např. SENÁT ČR nebo CzechTrade/Česká agentura na podporu obchodu.

Klíčová slova PROTEXT-Internet-Solution

IT, telekomunikace