Slavíme 400 000. zákazníka služby QUICK.cz

INTERNET OnLine, internetová jednotka ČESKÉHO TELECOMU a.s., oznamuje neustále se zvyšující počet zákazníků bezplatného přístupu na Internet. Tento víkend internetový poskytovatel připojení přivítal již 400 000. zákazníka služby QUICK.cz.

Z celkového počtu přihlášených se ke službě bezplatného přístupu podle interních statistik vrací opakovaně více než 60 % uživatelů. Výrazně vzrostl zájem o tuto internetovou službu v posledních měsících, kdy statistický systém INTERNET OnLine zaznamenal, v porovnání s letními měsíci, nárůst denně registrovaných uživatelů o více než 60 %.

V rámci zkvalitnění provozované služby INTERNET OnLine během jednoho roku výrazně zvýšil počet přístupových portů z 4220 na 8850. Dosažitelnost této služby je po celém území České republiky stoprocentní.

Nejvyšší nárůst zákazníků, kteří využívají službu bezplatného přístupu, je pravidelně v nejvýhodnějším časovém tarifním pásmu, tedy vždy po 19. hodině. Mezi 19. a 21. hodinou je v průměru přes tuto službu současně připojeno více než 6500 uživatelů. Nejnižší provoz je pravidelně v ranních hodinách mezi 3.30 a 5.30 hod.

Výrazný nárůst využívání bezplatné služby QUICK.cz zaznamenává INTERNET OnLine ( v porovnání s letními měsíci) o sobotách a nedělích, kdy celkový provoz vzrostl o více než 7 0% a ve špičkách se současně přihlašuje více než 6000 surfujících.

Podle sledovaných průzkumů agentur je dotazovaná znalost značky QUICK.cz u cílové skupiny (současní i potenciální uživatelé) stále 85 %.

Kontakt: PhDr. Jana Voňavková

PR manažerka INTERNET OnLine

Český Telecom, a.s. - Imaginet, o.z.

Thámova 11-13

tel.: 02/714 66312