PROTEXT VIDEO: Český obchod rok od prvního lockdownu

ČTK bude ve čtvrtek 11. března v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line tiskovou konferenci s názvem Český obchod rok od prvního lockdownu. Témata: dopad koronavirové pandemie na chování českých spotřebitelů, míra spotřebitelské důvěry v souvislosti s dalším vývojem, dopad krize na fungování retailu a výhledy pro rok 2021. Zúčastní se prezident Svazu obchodu a cestovních ruchu Tomáš Prouza a Karel Týra z výzkumné společnosti NielsenIQ. Přímý přenos začne v 11:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČTK

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Gr4FAu-MM8A" frameborder="0" allow="accelerometer;picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-trh-koronavirus-Praha-11.3.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Obchod, marketing