XCMG expeduje 400 jednotek vlajkových produktů do zemí nové Hedvábné stezky

Přední výrobce stavební techniky, společnost XCMG (000425.SZ), odeslal 18. února z Číny více než 400 jednotek stavebních strojů, které brzy doputují do zemí iniciativy nové Hedvábné stezky (Belt and Road Initiative, BRI), včetně zemí jihovýchodní Asie a Ruska.

Tento dávkový vývoz produktů různých kategorií, včetně rypadel, nakladačů, grejdrů a jeřábů, bude cestovat po námořní hedvábné stezce, aby poskytl pomoc v boji proti pandemii covidu-19 a pomohl hospodářskému oživení v těchto zemích.

XCMG dosahuje od roku 2013 stálého úspěchu na trzích zemí, které se na této iniciativě podílejí a poskytuje prvotřídní produkty a technickou podporu klientům po celém světě.

"V posledních letech společnost XCMG aktivně podporuje naše zahraniční spojence v urychlování jejich výstavby infrastruktury. Přizpůsobili jsme různá řešení tak, aby vyhovovala různým pracovním podmínkám každého regionu, a zároveň neustále zlepšujeme naše místní poprodejní služby vytvářením profesionálních servisních týmů, které zaručí hladký a spolehlivý provoz zařízení," uvedl Liu Jiansen, viceprezident XCMG a generální manažer společnosti XCMG Import and Export Ltd.

Do Ruska mezitím v průběhu února dodala společnost 48 kusů upravených autojeřábů, které se na světovém trhu osvědčily špičkovou kvalitou a spolehlivým servisem. V roce 2020 zaznamenala XCMG nárůst prodeje autojeřábů o 68 procent.

Tyto tři modely, a to SQS157ARU, SQ175ARU a SQS200ARU, jsou známé svou vysokou odolností proti chladu, nadstandardně dlouhými rameny a velmi vysokou zdvihovou silou. Přidaný automatický teleskopický vrták a závěsný koš navíc umožňují víceúčelové využití těchto strojů.

Aby se jeřáby přizpůsobily složitým místním stavebním podmínkám, využívají elektrická zařízení odolávající nízkým teplotám a ocelová lana. Společnost XCMG také vyřešila technické problémy, které způsobovaly zpomalování víceválcového sekvenčního rozpínání a smršťování, díky čemuž nyní zajišťuje stabilní a výkonné horizontální rozpínání a smršťování. Teleskopická zdvihací technologie přímo vyvinutá XCMG mezitím účinně zabraňuje poškození jeřábu v důsledku přetížení a nadměrného přesahu.

"Jádrem třístupňové mezinárodní strategie společnosti XCMG, oddané vysoce kvalitnímu vývoji, je přinášet našim klientům pokrokové a odolné produkty a služby," prohlásil Liu.

O XCMG

XCMG je nadnárodní výrobce těžké techniky se 78letou historií. V současné době je čtvrtým nejúspěšnějším výrobcem v odvětví stavební techniky na světě. Společnost vyváží do více než 187 zemí a regionů po celém světě.

Další informace naleznete na webových stránkách www.xcmg.com

Foto -https://mma.prnewswire.com/media/1447409/image.jpg

KONTAKT: Wang LIN, +86-516-87565404, xcmg_media@163.com