Komunikaci PORR a.s. povede Lenka Angelika Tichá

Novou tváří komunikace společnosti PORR, a.s. se stala Lenka Angelika Tichá

Novou tváří komunikace společnosti PORR, a.s. se stala Lenka Angelika Tichá. Bude zodpovídat za řízení oddělení komunikace a marketingu a zároveň působit jako tisková mluvčí.

V mediální sféře se Lenka Angelika Tichá profesně pohybuje již 25 let. Během své kariéry působila, mimo jiné, jako zahraniční zpravodajka TV Markíza, od roku 2003 pracovala pro zpravodajskou a publicistickou redakci ČT.

Po více než 15ti letech zkušeností s prací v médiích se v roce 2011 stala mluvčí a ředitelkou komunikace a marketingu při konkurzu na loterijní firmu Sazka a reorganizaci O2 areny, později řídila komunikaci a stála při rebrandingu ČSTV na Českou unii sportu a působila rovněž jako poradkyně pro média a krizovou komunikaci na FAČR nebo ve společnosti LETIŠTĚ Brno.

V rámci své profesní kariéry má bohaté zkušenosti s PR, mediální a krizovou komunikací pro klientelu z oblasti byznysu, politické a sportovní sféry, či justice.

Kontakt:

Lenka Angelika Tichá