PROTEXT VIDEO: Konference Vzácná onemocnění...

ČTK bude v pátek 26. února v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line videokonferenci Vzácná onemocnění v ČR. Témata: Dlouhodobá finanční a personální udržitelnost kvality péče o pacienty se vzácnými onemocněními, zavedení systému komplexní sdílené péče. Pozvání přijali premiér Andrej Babiš, ministr zdravotnictví Jan Blatný, předsedkyně poslaneckého výboru pro zdravotnictví Věra Adámková, předseda senátního výboru pro zdravotnictví Roman Kraus, ředitel VZP Zdeněk Kabátek. Přímý přenos začne v 15:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ohz9vBNKwOE" frameborder="0" allow="accelerometer;picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

PROTEXT

Klíčová slova ČR-zdraví-Praha-26.2.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM