PROTEXT VIDEO: Diskuse v EP k nedostatku vakcín

ČTK bude dnes v servisu PROTEXT VIDEO vysílat přímý přenos z diskuse v Evropském parlamentu o možnostech zvýšení kapacit a zlepšení dodávek vakcín proti covidu-19. Europoslanci budou „grilovat“ eurokomisaře pro vnitřní trh a pro zdravotnictví Thierry Bretona a Stellu Kyriakidisovou a také šéfy farmaceutických společností. Přímý přenos začne v 16:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

Klíčová slova EU-koronavirus-parlament-farmacie-očkování-Brusel-Kodaň-Berlín-25.2.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Evropa, EU, NATO (es)

Politika, veřejná správa a soudy