Společnost Hillstone Networks překonává bariéry v oblasti zabezpečení datových center

Model X8180 poskytuje výkon, bezpečnostní služby a celkovou efektivitu v kompaktním provedení 3U

Společnost Hillstone Networks, přední poskytovatel zabezpečovacích řešení pro podnikové sítě a řízení rizik, ohlašuje průlom v oblasti zabezpečení datových center, kterého dosáhla svým novým produktem Hillstone Networks X8180. Uživatelé tak budou moci zabezpečit své sítě za pomoci ještě většího výkonu a vyšší energetické účinnosti při dosažení vysoké spolehlivosti, škálovatelnosti a flexibility v malém provedení.

Odvětví datového zabezpečení se dnes neustále vyvíjí, a to v reakci na zvyšování napadnutelnosti jednotlivých oblastí, ke kterému dochází kvůli narůstajícímu počtu zaměstnanců se vzdáleným přístupem, migraci na cloud a stále častějšímu zavádění IoT.

"Zabezpečení je i nadále nejvyšší prioritou podniků. Zajistit bezpečnost datového centra je klíčové, ale stejně důležité je i vytvářet řešení, která odpovídají požadavkům dnešních zákazníků," uvedl technický ředitel a spoluzakladatel Hillstone Networks Tim Liu. "Našim zákazníkům jsme bedlivě naslouchali a hrdě představujeme X8180 - robustní platformu bez robustní cenovky."

Model X8180 snižuje kapitálové a provozní náklady, aniž by obětoval funkce podnikové úrovně. Provedení 3U zaručuje vysokou propustnost na RU a nízkou spotřebu energie na propustnost v hodnotách Gbps - poměr výkonu a propustnosti je při maximální spotřebě energie pod 1000 W pouze 2,9. X8180 je ideálním řešením pro poskytovatele služeb, velké podniky, vlády a sítě operátorů. Model je navíc plně distribuován a podporuje mnoho virtuálních systémů s celou řadou funkcí na ochranu sítí datových center.

Základní specifikace:

- Vysoký výkon, malá velikost: Propustnost 450 Gbps; 130 milionů souběžných relací; 2,5 milionu nových relací/s.

- Rozšiřitelnost a přizpůsobivost: Rozhraní 10/100 GE s podporou 25/40 GE; podpora až 1000 virtuálních systémů; dual-stack, tunel, DNS64 / NAT64 atd.

- Inteligence: Elastická architektura podporuje SDS; Botnet a C&C prevence; bezproblémové připojení k cloudovým platformám.

Více informací

Více informací o výhodách modelu X8180 naleznete zde.

O společnosti Hillstone Networks

Řešení společnosti Hillstone Networks pro zabezpečení podnikových sítí a řízení rizik poskytují viditelnost, informace a ochranu, a pomáhají tak podnikům zachycovat kybernetické hrozby, porozumět jim a rychle zakročit. Řešení Hillstone jsou uznávána předními analytiky a důvěřuje jim řada globálních podniků. Tato řešení zabezpečují podniky v celé jejich šíři včetně cloudu a snižují celkové náklady na vlastnictví. Další informace naleznete na www.hillstonenet.com

Původní verzi naleznete na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210222005320/en/

Zeyao Hu

Marketingový manažer

inquiry@hillstonenet.com

Zdroj: Hillstone Networks

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-počítače-firmy-Hillstone Networks

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

IT, telekomunikace