USWeb/CKS jmenuje vedoucího celosvětového rozvoje

Společnost USWeb/CKS (Nasdaq: USWB), přední společnost v oblasti strategických internetových a marketingových komunikačních služeb, dnes oznámila, že jmenovala Keithe Schaefera, dříve ve funkci Executive Partner Severozápadní oblasti, do funkce vedoucího celosvětového podnikatelského rozvoje jako součást globální růstové strategie společnosti.

"Uvědomujeme si hodnotu toho, že máme vedoucího, který se výhradně soustředí na růst našich obchodů," uvedl Robert Shaw, CEO společnosti. "USWeb/CKS investuje více zdrojů do strategického podnikatelského rozvoje, aby tak pomohla vytvořit celosvětový impuls pro naše služby a posílila naši pozici významné společnosti na poli internetových systémů a marketingové komunikace."

"Trh stále více požaduje dlouhodobější strategické vztahy s firmami poskytujícími profesionální internetové služby," uvedl Keith Schaefer, nově jmenovaný vedoucí pracovník pro celosvětový podnikatelský rozvoj. "Potřebujeme zajistit, aby investice USWeb/CKS zachytily tato strategická napojení a aby společnost byla schopna nabízet naše komplexní služby na globální úrovni."

"Mám důvěru ve schopnost Keithe vést tuto skupinu na základě jeho silné vedoucí pozice v oblasti podnikatelského rozvoje, když za loňský rok přibylo nových obchodů v hodnotě 40 miliónů dolarů, včetně takových zákazníků jako Ask Jeeves, Bristol-Myers-Squibb, CNN/SI, Dick's Sporting Goods, Dr. Koop.com, E*Offering, Talk City, TransAmerica News Corporation, and WellPoint," pokračoval Shaw.

Ve své nové funkci ve společnosti se Schaefer zaměří na celosvětový podnikatelský rozvoj ve velkém měřítku a bude úzce spolupracovat s regionálními pracovníky ve funkcích Executive Partners a Practice Leaders, aby tak došlo k integraci strategického úsilí mezi světovými regiony. Než byl jmenován do funkce Executive Partner pro strategický podnikatelský rozvoj byl Schaefer Executive Partner pro Severozápadní region a byl odpovědný za finanční výsledky regionu, spokojenost zákazníků, rozvoj obchodů, nábor nových pracovníků a profesionální růst zaměstnanců. Předtím byl Schaefer u společnosti vedoucím oddělení rozvoje uživatelů. Předtím než nastoupil k USWeb/CKS byl Schaefer spoluzakladatelem Cybernautics, Inc., internetová komunikační společnost specializující se na standardizaci designu webových stránek, vytváření obsahu a rozvoje internetových uživatelů a marketing. Schaefer přeměnil Cybernautics na národní společnost nových médií zahrnujících zábavu, spotřebitelské produkty a technologickou klientelu jako například Turner Broadcasting System, Viacom, Bristol-Myers-Squibb, Netscape a Intel. Cybernautics byl koupen společností USWeb v roce 1997.

Před svým angažmá v USWeb/CKS a Cybernautics byl Schaefer viceprezidentem pro technologie u společnosti Paramount Communications, Inc. V době svého zdejšího působení založil společnost Paramount Technology Group, která vyvíjela nové a rentabilní divize v oblasti multimédií a online marketingu. byl také odpovědný za rizikový kapitálový fond společnosti Paramount.

O společnosti USWeb/CKS: USWeb/CKS (Nasdaq: USWB) je firma poskytující profesionální služby, která spolupracuje se společnostmi při definování strategií a implementaci inovativních způsobů budování jejich podnikatelské činnosti spojením zkušenostmi ze strategie, internetové technologie a marketingové komunikace. USWeb/CKS pomáhá klientům diferencovat jejich produkty a služby, posilovat vztahy ke klientům, zefektivnit lidský kapitál a zlepšit efektivitu podnikání v nové digitální ekonomice. S více než 2500 odborníky už společnost USWeb/CKS pomohla stovkám podniků zkvalitnit jejich programy marketingové komunikace i tradiční systémy informačních technologií a internetu - vše od vývoje značky a reklamu až po automatizaci obchodních procesů a řešení elektronického obchodu. Společnost má hlavní sídlo v městě Santa Clara v Kalifornii. Další informace o společnosti USWeb/CKS jsou na webové stránce www.uswebcks.com anebo je možné zavolat na číslo 1-408-987-3200.

Původní text ots: USWeb/CKS

Internet: http://www.newsaktuell.de

KONTAKT: Jessica McNulty, USWeb/CKS, 408-987-3296, jmcnulty@uswebcks.com/

Informace o společnosti: http://www.prnewswire.com/comp/120663.html nebo fax, 800-758- 5804, linka 120663