Seznam Vánoce pro pohodlnější předvánoční nákupy online

Uživatelé portálu Seznam.cz mohou své letošní předvánoční nákupy vyřídit pohodlně a v teple, aniž se musí zvednout od počítače. Seznam.cz zahájil na adrese http://vanoce.seznam.cz ve spolupráci se společností 123 group s.r.o. provoz nové služby Seznam Vánoce.

Seznam Vánoce je moderní internetový obchod, který svým zákazníkům umožňuje komfortní nákup literatury, CD-ROMů, počítačových her a spotřební elektroniky, a to za výrazně nižší ceny než v běžných obchodech. Snaží se vyhovět i velmi náročnému zákazníkovi nabídkou skutečně širokého sortimentu zboží. Vyhledávání v nabídce Seznam Vánoce pracuje na fulltextovém principu, je rychlé a efektivní. Zkušenější zájemce může při tzv. rozšířeném vyhledávání zadat najednou více požadavků na hledaný dárek: kategorii (knihy/CD-ROM/elektro/vše), název, popis, výrobce/vydavatele. Vyhledané výsledky si může zobrazit seřazené buď podle názvu, výrobce/vydavatele nebo ceny.

Karel Votruba, ředitel obsahu Seznam.cz, dodává k zahájení provozu Seznam Vánoce: "Seznam.cz se rozhodl pro spolupráci se společností 123 group s.r.o., která má v oboru elektronického obchodování bohaté zkušenosti. Důležitá je pro nás jak otázka ochrany osobních dat uživatele, tak i propracované varianty platby a přepravy zboží k zákazníkovi. Věříme, že Seznam Vánoce přispějí k dobré pohodě našich uživatelů."

Seznam.cz, a.s. provozuje nejvíc používaný portál českého internetu na www.seznam.cz, s téměř 146 miliony zhlédnutých stránek v říjnu 2001 (údaj iAuditu TNS Interactive) a 930.647 unikátními uživateli ve 46. týdnu 2001 (údaj iDot TNS Interactive). Nabízí uživatelům zdarma širokou škálu praktických služeb: Seznam.cz - katalog a vyhledávání, Můj Seznam - zpravodajství včetně TV programů, předpovědi počasí, kulturních přehledů, finančního a ekonomického zpravodajství, Novinky.cz - internetový magazín, Seznam E-mail, Seznam SMS bránu, Sweb - webhosting ve variantách Sweb Profi a Sweb Light, Seznam Mapy, Seznam Lidé - vyhledávání lidí, Seznam Software - nabídka volně šiřitelného softwaru, Seznam Slovník, Seznam Práce, Seznam Reality, Seznam Chat(a), Seznam Peníze, Seznam Auto, Seznam Firmy a Seznam Soutěž. Cílem je poskytovat služby maximálně spolehlivé a uživatelsky přívětivé. 123 group s.r.o. byla založena v roce 1997 za účelem provozování internetového obchodu (www.123shop.cz) a dalších aktivit v oblasti elektronické komerce. Tiskové zprávy společnosti Seznam.cz, a.s. naleznete na http://firma.seznam.cz/tisk.html

Bližší informace podá Dagmar Haltmarová, e-mail: dagmar@firma.seznam.cz, tel.: (02)57313181, fax: (02)57313186, mobil: 0606/726313.

Klíčová slova PROTEXT-Seznam.cz-nákupy

Finance, ekonomika