PROTEXT VIDEO: Konference Pestrá krajina

ČTK bude ve středu 3. února v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line konferenci Pestrá krajina, kterou pořádá Asociace soukromého zemědělství ČR (ASZ ČR) spolu s Českou zemědělskou univerzitou. V 10:00 budou vyhlášeny výsledky programu Pestrá krajina za rok 2020. Zúčastní se ocenění farmáři, členové hodnotitelské komise a další odborníci. Přímý přenos začne v 9:30.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/vLPMv5tVktA" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-zemědělství-příroda-Praha-3.2.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM