PROTEXT VIDEO: Kulatý stůl k insolvencím...

ČTK bude v pondělí 25. ledna v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line kulatý stůl k aktuální problematice insolvencí. Hlavním tématem bude vládní novela insolvenčního zákona, kterou se Poslanecká sněmovna začne zabývat 27. ledna. Zúčastní se ředitel odboru legislativy, práva a analýz Hospodářské komory ČR Ladislav Minčič, Bohumil Havel z Ústavu státu a práva, člen představenstva České advokátní komory Michal Žižlavský, Jarmila Veselá ze společnosti InsolCentrum a prezident České asociace věřitelů Pavel Staněk. Přímý přenos začne ve 14:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/OC-HVQUE9fI" frameborder="0" allow="accelerometer;picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-zákon-hospodářství-vláda-insolvence-Praha-25.1.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Finance, ekonomika