Společnost Latam Gateway nabídne hráčům v Brazílii PayPal jako jednu z možností platby

Ve snaze zpřístupňovat nové způsoby platby mezinárodním herním firmám začala firma Latam Gateway nabízet platformu PayPal, jako způsob platby v Brazílii, a to jak pro zpracování plateb přes kreditní nebo debetní karty, tak pro místní platby.

Firma Latam Gateway 11. listopadu 2020 oficiálně oznámila, že zahraničním herním společnostem nabídne PayPal jako metodu pro zpracování místních plateb v Brazílii. Společnost Latam Gateway tak bude moci nabídnout svým zákazníkům zpracování místních plateb kreditními kartami prostřednictvím renomované mezinárodní společnosti PayPal.

V Brazílii má PayPal více než 4,3 milionu aktivních uživatelů a meziročně roste o 200 %. Kromě toho využívá tuto službu na 390.000 firem.

Společnost Latam Gateway založili manažeři, kteří se zaměřují na herní trh v Brazílii. Zakladatelé společností mají více než 15 let zkušeností v oboru a uvědomili si, že Brazílie potřebuje nové a moderní řešení: multikanálové platební řešení, které firmě umožní uspokojovat stále rostoucí nároky svých zákazníků. Dnes má firma Latam Gateway na svém trhu řadu velkých klientů a rychle roste.

Firma Latam Gateway nabídne svým zákazníkům PayPal, výkonnou, moderní a snadno nastavitelnou službu pro zpracování plateb, která obchodníkům i kupujícím nabízí bezpečnost a spolehlivost. Kromě nabídky předplacených služeb PayPal také usnadní a urychlí zpracování plateb, kdy zákazníci, kteří si aktivují funkci PayPal One Touch, budou moci provádět transakce kreditní či debetní kartou na jedno kliknutí.

Díky mnoha zkušenostem a odborným znalostem nabídnou obě firmy komplexní řešení, které pomůže mezinárodním herním firmám zpracovávat platby v Brazílii od místních zákazníků, a to s nepřetržitou podporou pro Brazilce v portugalštině.

PayPal je už více než 20 let přední firmou v oblasti on-line plateb. V současné době využívá platformu PayPal, která přináší více technologií do finančních služeb a on-line obchodování, na 346 milionů zákazníků a obchodníků na více než 200 trzích světa. Platforma PayPal obchodníkům i klientům nabízí snadné, bezpečné a pohodlné placení a umožňuje jim vstoupit a prosperovat na globálním trhu. Více informací najdete na webových stránkách paypal.com.

LATAM Gateway pomáhá zahraničním klientům monetizovat své hry nebo digitální služby v Latinské Americe prostřednictvím místních a okamžitých plateb. Využívá k tomu svou vlastní technologii, která klientům v tomto regionu pomáhá zvýšit konverze.

Firmu LATAM Gateway založili a řídí ji odborníci s více než 15 lety zkušeností v oblasti zpracování místních plateb a monetizace her v Latinské Americe. Více informací najdete na webové stránce www.latamgateway.com

KONTAKT: Christian Ribeiro christian@latamgateway.com +55 11-967232020

Klíčová slova Brazílie-finance-hry-firmy-Latam Gateway

Latinská Amerika a Karibská oblast, Antarktida (la)