PROTEXT VIDEO: Kulatý stůl Zdravotnického deníku

ČTK bude ve čtvrtek 14. ledna v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line kulatý stůl Zdravotnického deníku na téma Novela zákona o veřejném zdravotním pojištění. Diskuse se zúčastní ministr zdravotnictví Jan Blatný, předsedkyně sněmovního výboru pro zdravotnictví Věra Adámková a další. Přímý přenos začíná ve 14:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/-v2bV-XwE3U" frameborder="0" allow="accelerometer;picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-zdraví-pojišťovny-sněmovna-Praha-14.1.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Politika, veřejná správa a soudy