FRANTIŠEK KINSKÝ A MATYÁŠ NOVÁK ZŮSTÁVAJÍ S DIVÁKY ONLINE A ZVOU KE SLEDOVÁNÍ DALŠÍCH DÍLŮ ÚSPĚŠNÉHO KOMPONOVANÉHO POŘADU Z NOVÉHO ZÁMKU

Nový zámek v Kostelci nad Orlicí

František Kinský František Kinský, Matyáš Novák, Jana Dioszegi Matyáš Novák

Komponovaný pořad Adventní neděle v Novém zámku v podání majitele zámku Františka Kinského a talentovaného klavíristy Matyáše Nováka sledovaly v prosinci tisíce diváků po celé České republice. Čtyři vánočně laděné programy zhlédlo na Facebooku na 93 tisíc diváků. Na YouTube kanálu Matyáše Nováka potom přes 17 tisíc posluchačů. Velký zájem a ohlas inspiroval tvůrce k dalšímu natáčení. První díl nové série s názvem Leden v Novém zámku bude vysílán 31. ledna 2021 ve 14:00. Další premiérové díly komponovaného pořadu budete moci sledovat jednou za měsíc, a to o každé poslední neděli v daném měsíci, vždy ve 14:00 na Facebooku agentury KINSKÝ Art Media, Nového zámku a Facebooku a YouTube kanálu Matyáše Nováka.

"Před Vánoci jsme chtěli poslat lidem radost do jejich domovů. Počty zhlédnutí a stovky děkovných a dojemných zpráv nás inspirovaly k dalšímu pokračování. Vrací se nám krásná energie od posluchačů nejen z různých koutů České republiky, ale i ze zahraničí. Jsme rádi, že to s námi diváky baví stejně, jako to baví společně nás všechny, kteří se na natáčení a vysílání jednotlivých dílů podílíme," vysvětluje František Kinský.

Majitel Nového zámku také slibuje, že pořad bude pokračovat jednou měsíčně, a to až do té doby, než bude možné kulturní a společenské akce v Novém zámku v Kostelci nad Orlicí opět pořádat naživo. Diváci, kteří v prosinci pořady sledovali, již vědí, že každý z dílů je zcela jiný a že je v pořadu čeká vždy nějaké překvapení.

"Každou poslední neděli v měsíci si u obrazovek připomeneme významné svátky, výročí, zvyky či pranostiky. Pořadem bude dále provádět majitel rodového sídla kostelecké větve Kinských František Kinský. Posluchači se rovněž mohou těšit na geniálního klavíristu Matyáše Nováka, který nejen zahraje, ale také okomentuje hudební složku každého dílu," doplňuje autorka pořadu Jana Dioszegi.

"Díky komponovanému pořadu z Nového zámku, zůstávám i v této složité době v kontaktu se svými posluchači. A za to jsem moc rád," dodává Matyáš Novák.

Premiéra prvního dílu nové série s názvem František Kinský a Matyáš Novák: Leden v Novém zámku bude vysílána v neděli 31. 1. 2021 ve 14:00.

On-line pořady z Nového zámku můžete sledovat:

www.facebook.com/kinskyartmedia

www.facebook.com/matyasnovakpianist

www.facebook.com/novyzamekkostelecno

Klíčová slova ČR-hudba-šlechta-KINSKÝ Art Media

Královéhradecký (hk)

Média, společnost a životní styl