Kapela Black Eyed Peas zaslala fanouškům, v rámci své kampaně pro firmu Zynga na sociálních sítích, speciální poselství v rámci iniciativy #PlayApartTogether

Zynga Inc. (index Nasdaq: ZNGA):

Kapela, která získala několik platinových desek, ve své kampani pro herní průmysl vyzývá k dodržování odstupu, abychom si mohli užít bezpečné Vánoce, a současně sdílí děkovné zprávy od lidí

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Celou tiskovou zprávu si můžete přečíst na této webové stránce: https://www.businesswire.com/news/home/20201224005018/en/

KDO:

Zynga Inc. (index Nasdaq: ZNGA), světová jednička v interaktivní zábavě, spolupracuje se světově proslulou kapelou Black Eyed Peas při šíření pozitivity, podpory a naděje nejen pro letošní vánoční sezonu.

CO:

V rámci pokračování iniciativy herního průmyslu #PlayApartTogether, která získala řadu ocenění, natočila firma Black Eyed Peas slova podpory, naděje a poděkování pro vánoční čas. Taboo, zakládající člen této skupiny, která získala cenu Grammy, natočil osobní videa, která budou v rámci iniciativy #PlayApartTogether sdílena na sociálních sítích více než 80 videoherních firem na celém světě a která lidem v této složité době ukazují světlo na konci tunelu s lehkostí a stylem typickým pro kapelu Black Eyed Peas.

CO ZAZNĚLO:

"Iniciativa #PlayApartTogether začala jako snaha o oslovení a spojení fanoušků her v boji proti šíření covid-19 a také jako prostředek pro vyjádření podpory ostatním," řekl Bernard Kim, prezident společnosti Zynga pro vydávání nových her.

"Velmi děkujeme kapele Black Eyed Peas, jejíž vliv na kulturu a hudbu na celém světě je obrovský, za slova podpory a inspirace pro toto vánoční období, což nám umožní začít nový rok optimisticky. Zůstaňme silní, v bezpečí a pojďme do boje se vztyčenou hlavou. Pamatujme na to, že tuto bitvu musíme vybojovat všichni společně."

O INICIATIVĚ:

#PlayApartTogether je globální iniciativa herního průmyslu, která vyzývá k dodržování odstupu a dalších účinných preventivních opatření v boji proti covid-19 a pomáhá informace o těchto opatřeních šířit mezi obrovskou skupinu hráčů her. Iniciativu #PlayApartTogether založila společnosti Zynga a v současné době je do ní zapojeno už více než 60 firem. Společně hráčům na celém světě přinášíme důležité informace o pandemii a nabízíme jim možnost zábavy a spojení na dálku.

PROPAGAČNÍ MATERIÁLY:

Grafiku, videa a další propagační materiály ke hře si můžete stáhnout na webové stránce: http://bit.ly/PATHoliday

O společnosti Zynga

Zynga je světová jednička v oblasti interaktivní zábavy a jejím posláním je spojovat svět prostřednictvím her. Více než miliarda lidí hraje různé hry od firmy Zynga, jako jsou například CSR Racing(TM), Empires & Puzzles(TM), Merge Dragons!(TM), Merge Magic!(TM), Toon Blast(TM), Toy Blast(TM), Words With Friends(TM) nebo Zynga Poker(TM). Hry od společnosti Zynga jsou dostupné ve více než 150 zemích a lze je hrát na sociálních sítích nebo mobilních zařízeních po celém světě. Zynga byla založena v roce 2007 a sídlí v San Francisku. Kromě toho má další pobočky ve Spojených státech amerických, Kanadě, Velké Británii, Irsku, Indii, Turecku a Finsku. Více informací najdete na webových stránkách www.zynga.com nebo se se společnostní Zynga spojte na sociálních sítích Twitter, Instagram či Facebook anebo prostřednictvím blogu.

Výhledová prohlášení

Tato tisková zpráva obsahuje výhledová prohlášení, která se, mimo jiné, týkají účasti kapely Black Eyed Peas v iniciativě #PlayApartTogether. Výhledová prohlášení často obsahují různé tvary slov, jako jsou například "výhled", "předpoklad", "plánovat", "zamýšlet", "být", "předvídat", "věřit", "cíl", "očekávat", apod., včetně prohlášení v budoucím čase, která jsou obecně považována za výhledová prohlášení. Dosažení cíle nebo úspěšné naplnění skutečností uvedených v těchto výhledových prohlášeních podléhá významným rizikům, nejistotám a předpokladům. Na taková výhledová prohlášení, založená na informacích, které máme k dispozici ke dni vydání této tiskové zprávy, se nelze spoléhat. Nepřijímáme žádnou povinnost aktualizovat taková prohlášení. Další informace o těchto rizicích, nejistotách a předpokladech jsou nebo budou podrobněji popsány v našich veřejných zprávách pro Komisi pro cenné papíry (dále jen "SEC"), jejichž kopie lze získat na našich webových stránkách pro vztahy s investory na adrese http://investor.zynga.com nebo přímo na webových stránkách Komise pro cenné papíry (SEC) www.sec.gov.

Přečtěte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201224005018/en/

Kontaktní informace:

ZYNGA - KONTAKT PRO MÉDIA:

Dana Whitney | dwhitney@zynga.com

Zdroj: Zynga

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-pop-hudba-zábava-koronavirus-hry-firmy-Zynga

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Služby, cestovní ruch