Byla spuštěna nová platforma, která posiluje vazby mezi Singapurem, čínským Kantonem, Hongkongem a Macaem

Společnosti Nanfang Media Group a Chinese Media Group (CMG), která patří pod křídla holdingu Singapore Press Holdings, 16. prosince na vlivném zpravodajském portálu zaobao.com v jihovýchodní Asii, spustily webovou stránku „Explore GBA - Prozkoumejte GBA".

Jedna z největších čínských mediálních skupin se sídlem v Kantonu a největší čínská mediální skupina v Singapuru tak budou v rámci spolupráce využívat společné zdroje a poskytovat informace o velmi očekávaném čínském hospodářském plánu pro jihočínskou oblast Greater Bay Area (GBA), včetně informací o politickém, průmyslovém a hospodářském vývoji, a také aktuality z oblasti kultury a života lidí v tomto regionu.

Tato webová stránka by měla též sloužit jako platforma pro firmy i fyzické osoby, které pomáhají posilovat vazby mezi Singapurem a regionem GBA. Na platformě budou zveřejňovány příběhy jednotlivců i firem a také nejnovější možnosti partnerské spolupráce mezi oblastí GBA a jihoasijskými zeměmi.

Platforma „Explore GBA" je tak dalším krokem, který posiluje vzájemné partnerství firem Nanfang Media Group a CMG. Obě organizace spolu vzájemně spolupracují od roku 2018, a to zejména v oblasti výměny informací mezi Singapurem a Kantonem, který patří mezi nejrychleji se rozvíjející provincie v Číně.

U příležitosti slavnostního zahájení provozu webové stránky „Explore GBA" se uskutečnil také online seminář, kterého se zúčastnili přední odborníci a firmy podnikající v oblasti Greater Bay Area (GBA), aby si zde vyměnili své zkušenosti a podělili se o nové příležitosti v souvislosti s pandemií Covid-19.

Na začátku roku 2021 se uskuteční další podobný online seminář. Více informací o této akci najdete na webové stránce „Explore GBA":

KONTAKT: Yin Juewen, +86-02087397887, 1178564152@qq.com

Video - https://mma.prnewswire.com/media/1387179/video.mp4

Klíčová slova Čína-Singapur-hospodářství-internet-Chinese Media Group-Nanfang Media Group

Asie, Austrálie (as)

IT, telekomunikace