Efektivní ochrana své rodiny a podnikání

Efektivní ochrana své rodiny a podnikání byl titul společné tiskové konference pořádané dne 15.12.2020 společností Advanced materials-JTJ s.r.o. a dceřiné společnosti FN-NANO s.r.o., které se rozhodly upozornit na nebezpečí, které na nás všechny číhá v podobě jedovatých výparů z nadměrného užívání desinfekcí.

Podtitulem této konference bylo motto: "Prevence je vždy levnější než likvidace důsledků".

Zaměřila se hlavně na problém, která se dotýká každého z nás, a to na naše děti, rodiny i podnikání.

Sešli jsme se v krásných prostorách hotelu Le Palais Art Hotel Prague v komorní sestavě, kterou dovolovala situace v Nouzovém stavu a vládou vyhlášeným stupněm.

PROČ HAZARDUJEME SE ZDRAVÍM SVÝCH DĚTÍ? V krátkém videu bylo ukázáno, jakým koncentracím jedovatých výparů jsou vystaveny naše děti ve školách.

Dále byly ukázány videoukázky testů antibakteriálních stěrů ze stěn a další ukázky měření povrchů.

Výčet certifikací a získání odborných posudků těch nejpřísnějších světových organizací, ukázky užití technologie FN NANO(R) v praxi a mnoho dalšího bylo součástí materiálů, které obdrželi zúčastnění novináři.

Byla představena naše technologie funkčních nátěrů FN NANO, která zajišťuje vysokou "sanitárnost" prostředí, snižuje riziko nákazy a umožňuje bezpečné používání desinfekčních prostředků.

Ve spolupráci s dalšími českými výrobci sdružených v Nano asociaci by bylo možno zavést Systém integrované prevence (SIP) ochrany veřejného zdraví do praxe a využívat moderních technologií 21.století, které vytvořily české hlavy ve spolupráci s vědeckými týmy. Jsme malá česká země, ale s "velkými" lidmi, kteří mají ve světě uznání a šíří dobré jméno. Je na čase, aby tito lidé byli ve své zemi uznáváni a mohli být přínosem jak pro ochranu obyvatelstva, tak i pro naši ekonomiku.

Spojením těchto sil by bylo možné zvýšit bezpečnost vnitřních prostor, ochránit obyvatelstvo a zachovat chod státu a ekonomiky.

Budoucnost vidíme ve znalostech, odhodlání a tvořivé aktivitě. Vytváříme nové technologie a nacházíme účinná řešení pro problémy současného světa.

Nabízíme českou patentovanou a certifikovanou technologii jako základ budoucího integrovaného systému preventivní ochrany obyvatelstva. Vytváříme nový hygienický standard s dlouhodobou ochranou proti mikroorganismům a patogenům s garancí funkčnosti až deset let.

V současné chvíli je čas zapojit do boje preventivní opatření k revitalizaci společnosti, zajištění plynulé výuky, plynulé transportace, chodu průmyslu a návratu k běžnému životu.

Pojďme tedy společně ochránit naše zdraví - zdraví našich dětí a spoluobčanů. Používejme moderní technologická preventivní a účinná opatření, abychom zabránili dalším případným atakům virových pandemií. Podporujme rozvoj a ekonomickou prosperitu, nikoli krátkodobá či dlouhodobé restrikce, které paralyzují společnost a vedou do krachu.

SPOLEČNÝM ÚSILÍM SI DOKÁŽEME OCHRÁNIT JAK SVÉ RODINY, TAK I PODNIKÁNÍ V TÉTO ZEMI A ZAJISTIT JEJÍ ROZVOJ, NIKOLI BANKROT A ZTRÁTU SVOBOD.

Kontakt:

FN-NANO s.r.o.

Pro více informací se obracejte na: fn@fn-nano.com nebo Blanka Zajíčková, e-mail: zajickova@fn-nano.com

Klíčová slova ČR-stavebniny-zdraví-firmy-FN NANO

Stavebnictví, bydlení a reality