PROTEXT VIDEO: On-line Exportní fórum s podtitulem...

ČTK bude v pátek 11. prosince v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line přenos Exportního fóra pod titulem Export s covidem v zádech. Obsahem akce bude pohled na export malých a středních podniků v rámci EU a na příležitosti na vzdálenějších trzích. Pozvání přijali mj. vedoucí zahraniční kanceláře CzechTrade Ivan Kameník, člen představenstva Česko-německé obchodní a průmyslové komory René Harun nebo europoslankyně Martina Dlabajová. Přímý přenos začne v 09:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

<iframe height="315" src="https://www.youtube.com/embed/jsEHJR5W6H4" frameborder="0" allow="accelerometer;picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

PROTEXT

Klíčová slova ČR-hospodářství-11.12.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM