Celonárodní sbírkový projekt - Pomáhejme si navzájem

Pomáhejme si navzájem - předvánoční celonárodní sbírkový projekt na pomoc 2 000 vážně nemocným dětem a jejich rodičům.

- Projekt, který stmeluje celou Českou republiku, laskavé lidi, známé osobnosti, herce, zpěváky, moderátory, umělce, sportovce a společnosti pro dobrou věc.

- Pořadatelem je obecně prospěšná společnost Život dětem.

- Do podpory projektu se doposud zapojili: Monika Absolonová, Tomáš Klus, Jiří Korn, Michal David, Jitka Zelenková, Michal Hrůza, Michaela Dolinová, Petr Vacek, Martin Chodúr, Václav Noid Bárta, Adam Mišík, Tereza Kostková, Anička Polívková, Kateřina Neumannová, Vlasta Korec, Pavel Šporcl, Kateřina Brožová, Hana Křížková, Hynek Tomm, Petr Kolář, Marián Vojtko, Pavel a Monika Trávníčkovi, Standa Hložek, Anička Linhartová, Lenka Vlasáková a Jan Dolanský, Petra Špindlerová, Petra Černocká, Bára Basiková, Hana Zagorová a Štefan Margita, Leona Machálková, Jana Šverma Kačírková, Bohuš Matuš, Hana Navarová, Nelly, 05 a Radeček, Slza.

Cílem projektu je obdarovat a tím ochránit 2000 vážně nemocných dětí a jejich rodiče speciálními nanorouškami české výroby.

Nemocné děti s nejrůznějšími onemocněními jsou bohužel v té nejrizikovější skupině, mají sníženou imunitu a již tak každý den bojují s velkými problémy, které jim jejich onemocnění přináší. Proto by je o.p.s. Život dětem velmi ráda společně s laskavými lidmi a společnostmi obdarovala zdravotnickými nanovlákennými rouškami, které je po celý den na 99,9% ochrání před onemocněním COVID-19 a dalšími virovými onemocněními, bakteriemi, prachovými částicemi a smogem, aby se jejich zdravotní stav ještě nezhoršil. Nanovlákenné roušky mají navíc vysokou prodyšnost a nemocným dětem se v nich bude lépe dýchat.

Aby o.p.s. Život dětem zajistila roušky pro 2 000 rodin s vážně nemocnými dětmi na následných 6 měsíců roku 2021, potřebuje na jejich výrobu částku v celkové výši 29 646 000 Kč.

Známé osobnosti se již k podpoře sbírky připojily a stále přibývají. Jejich fotografie s rouškami a videa se vzkazy, které šíří po svých sociálních sítích, můžete shlédnout na webové stránce projektu www.zivotdetem.cz/pomahejme.

Obecně prospěšná společnost Život dětem nyní žádá mediální a sdělovací prostředky, aby také pomohly a šířily hezkou myšlenku projektu mezi širokou veřejnost.

Udělejme společně před Vánocemi dobrý skutek, zapojme se všichni do celonárodní sbírky "Pomáhejme si navzájem" a pomozme tak vážně nemocné děti ochránit a překonat jim tak náročné období, které v naší zemi a celém světě bohužel panuje.

Stačí odeslat dle Vašich možností jakoukoliv částku na transparentní číslo účtu 1117771700/5500 pod VS: 1111

Pomoci můžete také na webové stránce www.breegy.com nebo si přímo do mobilu stáhnete novou aplikaci breegy, kterou najdete na App Store a Google Play

Po jednoduché registraci si dárci vyberou projekt "Pomáhejme si navzájem". Aplikace navíc používá i kameru a samotní uživatelé mohou natáčet videa a inspirovat tak ostatní k podpoře projektu. Poté dárci mohou kromě klasické platby kartou nebo převodem přispívat i přes pohodlnější ApplePay nebo GooglePay.

Obecně prospěšná společnost Život dětem věří, že to s laskavou pomocí nás všech společně dokážeme a podaří se nám před Vánocemi udělat dobrý skutek.

Pokud je to v našich možnostech, měli bychom si v těžkých situacích vzájemně pomáhat. Dva tisíce nemocných dětí nemůžeme vždy vyléčit, ale společně je můžeme ochránit před dalším onemocněním, a to je velmi důležité.

Každý příspěvek, i ten sebemenší, má obrovskou váhu.

Podrobné informace k projektu najdete na
www.zivotdetem.cz/pomahejme

Za pomoc srdečně děkuje Život dětem o.p.s.

Anna Strnadová

předsedkyně správní rady

anna.strnadova@zivotdetem.cz

Život dětem, o.p.s.