Manažeři roku: Jan Juchelka a Hana Šmejkalová

V 27. ročníku soutěže MANAŽER ROKU, vyhlašovaném Českou manažerskou asociací, zvítězili Jan Juchelka a Hana Šmejkalová

Hana Šmejkalová, místopředsedkyně představenstva East Bohemian Airport Jan Juchelka, generální ředitel a předseda představenstva Komerční banky

V 27. ročníku soutěže MANAŽER ROKU, vyhlašovaném Českou manažerskou asociací, zvítězili generální ředitel a předseda představenstva Komerční banky Jan Juchelka a místopředsedkyně představenstva East Bohemian Airport Hana Šmejkalová.

Vítězové obdrželi nejvíce bodů od Hodnotitelské a Národní komise, která sledovala čtyři okruhy aktivit manažerů - minulost, zlepšování i schopnost motivovat lidi, využití příležitostí a řešení hrozeb a udržitelná budoucnost a benchmarking. Vyhlášeni byli i vítězové kategorií a TOP 10 a cena Inovace pro udržitelný rozvoj. Výsledky byly oznámeny oproti plánovanému dubnovému a říjnovému termínu až 3. prosince v pražské centrále ČMA za účasti některých manažerů a hodnotitelů. Žezlo soutěže předal svému nástupci vítěz předchozího ročníku prof. Vladimír Mařík, CIRC ČVUT. "Nehledě na komplikace provázející soutěž kvůli opakovanému nouzovému stavu výsledky potvrzují vysoký společenský význam tohoto dlouhodobého projektu napříč obory vyhledávat a zviditelňovat úspěšné manažerské osobnosti a vizionáře," uvedl Petr Kazík, předseda Hodnotitelské komise a prezident ČMA. Ten vyhlásil 28. ročník soutěže MANAŽER ROKU 2020.

Další informace, včetně medailonků a videomedailonků vítězů, najdete na webu soutěže www.manazerroku.cz.

Kontakt:

Milan Mostýn