PROTEXT VIDEO: TK provozovatele autocenter AAA Auto

ČTK bude v úterý 1. prosince v servisu PROTEXT VIDEO vysílat virtuální TK společnosti Aures Holdings, provozovatele mezinárodní sítě autocenter AAA Auto. Zhodnotí prodeje ojetých vozů na celém trhu v roce 2020 v souvislosti s pandemií koronaviru, rozvoj jejich on-line prodeje v síti AAA Auto a představí svou predikci vývoje trhu automobilů v roce 2021. Přímý přenos začne v 10:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

Klíčová slova ČR-automoto-trh-firmy-Aures Holdings-AAA Auto-1.12.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Auto-moto, doprava a stroje
Obchod, marketing