Očekávaná mobilní aplikace PlantSnap již nyní ke stažení na AppGallery

Aplikace na rozpoznávání rostlin je nyní dostupná v oficiálním obchodu s aplikacemi pro Huawei

PlantSnap, mobilní aplikace, která umožňuje okamžitě identifikovat rostliny pouhými několika kliknutími a propojit uživatele s globální komunitou nadšenců do rostlin a přírody, byla vydána v AppGallery.

"Tým PlantSnap je nadšený z uzavření partnerství se společností Huawei a připojení se k AppGallery. Lidé v Číně se zajímají o životní prostředí a přijímají zásadní opatření k jeho ochraně. PlantSnap jim nyní bude moci pomáhat v jejich úsilí," prohlásil Eric Ralls, zakladatel a generální ředitel společnosti PlantSnap, Inc. "Bez pomoci společnosti Huawei bychom na tento trh dozajista neměli přístup."

Uživatelům poskytované výhody PlantSnap

PlantSnap umožňuje uživatelům z celého světa komunikovat s on-line sociální komunitou milovníků přírody a rostlin. Uživatelé ze všech koutů světa mohou:

- Sejít se kdykoliv během roku a zveřejňovat fotografie za účelem diskuse o zahradnictví a zachování přírody

- Dozvědět se více o možnostech ochrany planety

- V sekci "Explore" ("Objevit") mohou na mapě prohlížet fotografie z celého světa, které jsou denně aktualizovány

Aplikace byla doposud stažena více než 42 milionkrát a její databáze čítá více než 700.000 rostlin. V současnosti je PlantSnap k dispozici ve 37 jazycích a každý den je používána ve zhruba 200 zemích světa. Díky partnerství s Huawei AppGallery je tým PlantSnap nadšený, že může lépe sloužit své rostoucí komunitě nadšenců do rostlin a přírody z celého světa.

Technologická podpora od Huawei

"Společnost Huawei nám poskytla všechny zdroje, od telefonů pro testování až po rozpočet pro partnerský marketing a vývoj," uvedl Ralls. "Možnosti a služby poskytované HMS byly snadno integrovatelné do naší stávající infrastruktury, díky čemuž byl celý proces migrace bezproblémový."

Do aplikace bylo integrováno mnoho sad Huawei, včetně sad Account Kit, In-App Purchases Kit, Analytics Kit, Remote Configuration, Auth Service, Push Kit, Location Kit a dalších. Společnost Huawei také hrála klíčovou roli v pomoci společnosti PlantSnap při získávání licencí, které je třeba zveřejnit a prodat v Číně, kde je v současné době více než 850 milionů potenciálních uživatelů.

AppGallery - jeden z top 3 obchodů s aplikacemi na světě

AppGallery, která byla spuštěna ve více než 170 zemích a regionech, se zavázala vyhovět různým, ale cíleným potřebám svých 500 milionů aktivních uživatelů. Tento obchod s aplikacemi aktivně vyhledává partnerství s perspektivní globálními a místními vývojáři, které následně vyzývá ke spolupráci. To umožňuje AppGallery zůstat otevřenou a inovativní platformou pro distribuci aplikací, která je přístupná všem.

AppGallery reflektuje důležitost a přínos svých vývojářů a plně se věnuje jejich úspěchu. AppGallery poskytuje vývojářům po celém světě provozní podporu z celého spektra i několik iniciativ zaměřených na vývojáře, což vývojářům umožňuje další inovace ve vývoji aplikací.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1342262/image.jpg

KONTAKT: huaweiappgallery@huawei.com