PROTEXT VIDEO: Setkání vlády a lídrů stavebnictví

ČTK bude v úterý 24. listopadu v servisu PROTEXT VIDEO vysílat online setkání ministrů vlády s generálními řediteli stavebních společností na téma budoucnost českého stavebnictví do roku 2030. Vystoupí premiér Andrej Babiš, ministryně financí Alena Schillerová, ministr průmyslu a obchodu a ministr dopravy Karel Havlíček, ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová, generální ředitel Správy železnic Jiří Svoboda, generální ředitel Ředitelství silnic a dálnic Radek Mátl a další. Součástí bude předání ocenění TOP stavební společnost roku 2019. Přímý přenos začíná ve 12:15.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

Klíčová slova ČR-stavby-vláda-Praha-24.11.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Stavebnictví, bydlení a reality
Politika, veřejná správa a soudy