PROTEXT VIDEO: On-line TK Český gastronomický sektor

ČTK bude ve čtvrtek 19. listopadu v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line TK pod titulem Český gastronomický sektor v době koronakrize. Zúčastní se prezident Svazu obchodu a cestovního ruchu Tomáš Prouza, prezident Asociace hotelů a restaurací Václav Stárek, Jakub Špika z výzkumné společnosti Nielsen, ředitel společnosti Dotykačka Petr Menclík a garant projektu Moje restaurace z Asociace malých a středních podniků a živnostníků Luboš Kastner. Přímý přenos začne v 11:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

Klíčová slova ČR-restaurace-koronavirus-Praha-19.11.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM