PROTEXT VIDEO: Pražský evropský summit

ČTK bude ve čtvrtek 19. listopadu v servisu PROTEXT VIDEO vysílat druhý den dvoudenního on-line Pražského evropského summitu, který pořádá Institut pro evropskou politiku EUROPEUM a Ústav mezinárodních vztahů. Zúčastní se ho veřejní činitelé, zástupci byznysu a neziskového sektoru či akademici, kteří budou diskutovat o současných i budoucích výzvách Evropské unie. Promluví na něm mj. primátor hlavního města Prahy Zdeněk Hřib, eurokomisař pro krizové řízení Janez Lenarčič nebo viceprezidentka Evropské investiční banky (EIB) Lilyana Pavlovová. Přímý přenos začne v 9:30.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/tpOl8S2v5S0" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-EU-diplomacie-hospodářství-společnost-Praha-19.11.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM