PROTEXT VIDEO: Pražský evropský summit

ČTK bude ve středu 18. listopadu v servisu PROTEXT VIDEO vysílat první den dvoudenního on-line Pražského evropského summitu, který pořádá Institut pro evropskou politiku EUROPEUM a Ústav mezinárodních vztahů. Zúčastní se ho veřejní činitelé, zástupci byznysu a neziskového sektoru či akademici, kteří budou diskutovat o současných i budoucích výzvách Evropské unie. Promluví na něm mj. ministr zahraničních věcí Tomáš Petříček, bývalá šéfka diplomacie Evropské unie Federica Mogheriniová nebo bývalý britský premiér Tony Blair. Přímý přenos začne v 9:30.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/bEOURgR4mYc" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-EU-diplomacie-hospodářství-společnost-Praha-18.11.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM