PROTEXT VIDEO: Debata s řediteli kanceláří CzechTrade

ČTK bude v pátek 13. listopadu v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line debatu o podpoře strojírenství a jeho exportu a o nových technologiích jako součásti boje proti nemoci covid-19. Akce je součástí virtuálních konzultací E-meet Export 2020 #2, pořádaných agenturou CzechTrade. Zúčastní se generální ředitel CzechTrade Radomil Doležal, náměstkyně ministra průmyslu a obchodu Martina Tauberová a předseda představenstva a generální ředitel ČEB Jaroslav Výborný. Živý přenos z Akademie ČTK začne v 16:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

Klíčová slova ČR-stroje-hospodářství-koronavirus-Praha-13.11.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Auto-moto, doprava a stroje
Finance, ekonomika