Mavenir oznamuje plnou podporu 2G a 3G ve svých 4G/5G konvergovaných cloudově-nativních OpenRAN a paketovém jádru

Jediné cloudově nativní end-to-end řešení pro všechny generace mobilních technologií

Mavenir, jediný průmyslový poskytovatel síťového end-to-end softwaru pro sítě 4G a 5G, oznamuje integraci technologií 2G a 3G do své stávající širokopásmové 4G a 5G sady. Nové komplexní cloudově-nativní řešení, které pokrývá celou řadu všech mobilních technologií (2G, 3G, 4G a 5G) v mobilních sítích jak pro rádiový přístup, tak pro paketové jádro, poskytne skutečně jedinečné plně kontejnerové řešení umožňující automatizaci mobilní sítě a agilitu webové škály.

Co se RAN komponenty týče, budou 2G a 3G funkce plně integrovány do architektury OpenRAN s plně kontejnerizovanými CU a DU, které zajistí „all-in-one“ technologii rádiového přístupu Multi Radio Access Technology (vMRAT).

Protokolový 2G a 3G zásobník bude také plně integrován do řešení paketového jádra, přičemž bude zcela cloudově-nativní díky architektuře Service Based Architecture (SBA). Tím mají být vylepšena stávající konvergovaná řešení paketového jádra Maveniru napříč současnými globálními 4G a 5G umístěními. V současné době již poskytuje funkci propojovací brány, která má umožnit plnou integraci mobility do 2G/3G.

Prezident a generální ředitel společnosti Mavenir, Pardeep Kohli, prohlásil: „Pozorně jsme naslouchali našim předním zákazníkům, kteří nám důvěřují ohledně transformace sítě a uvědomili jsme si, že musíme překonat stárnoucí technologii a zavést OpenRAN a cloudově-nativní řešení. 2G a 3G je na mnoha trzích stále relevantní i pro nadcházející roky. Díky těmto řešením budou naši zákazníci schopni automatizovat své sítě a podporovat všechny mobilní technologie v cloudově-nativní síti.“

Řešení má zahrnovat možnost škálování a má využívat jednotlivou architekturu, která pokryje všechny generace (multi-G) mobilních technologií s extrémně agilní a flexibilní konfigurací pro rychlejší uvedení na trh a dálkový provoz hlavní a rádiové přístupové sítě. Očekává se, že do druhého čtvrtletí roku 2021 bude k dispozici na jakékoliv virtualizované a kontejnerizované platformě, včetně Mavenir WebScale Platform, což je softwarová vrstva Open Source Kubernets, na kterou je napasována vrstva Mavenir Telco Integration Layer (Platform as a Service). Díky tomuto řešení budou adresovány potřeby operátorů týkající se bezpečnosti, právního odposlechu, monitorování provozu, konfigurovatelnosti a vysoké dostupnosti.

„Mavenir je jediným poskytovatelem plně cloudově-nativního softwaru v tomto odvětví a umožní nahrazení či rozšíření tradičního způsobu provozu tímto novým řešením,“ sdělil Stefano Cantarelli, hlavní marketingový ředitel společnosti Mavenir. „Mavenir je tu proto, aby uzavíral partnerství s našimi zákazníky a pomáhal jim s transformací - přípravou na budoucnost a zajistil plně důvěryhodný a plynulý přechod pro skutečně agilní a automatizovaný svět služeb a provozu. Věřte budoucnosti s Mavenirem.“

O společnosti Mavenir:

Mavenir je jediným průmyslovým poskytovatelem cloudově-nativního end-to-end síťového softwaru. Zaměřuje se na urychlení transformace softwarové sítě a redefinování síťové ekonomiky pro poskytovatele komunikačních služeb tím, že nabízí komplexní portfolio end-to-end produktů napříč všemi vrstvami síťové infrastruktury. Mavenir je průkopníkem ve vývoji cloudově-nativních síťových řešeních poskytujících inovativní a bezpečné prostředí koncovým uživatelům, od 5G vrstev pro aplikace či služby po paketové jádro a protokolový zásobník RAN-infrastruktury. Mavenir využívá svých průmyslových prvenství v oblastech VoLTE, VoWiFi, Advanced Messaging (RCS), Multi-ID, vEPC a Virtualized RAN k transformaci sítě více než 250 zákazníků z řad poskytovatelů komunikačních služeb ve více než 130 zemích a obsluhuje více než 50% předplatitelů po celém světě.

Využíváme disruptivní inovativní technologické architektury a obchodní modely, které podporují agilitu, flexibilitu a rychlost služeb. S řešeními, která pohánějí vývoj NFV k dosažení ekonomiky webového rozsahu, nabízí Mavenir řešení, která pomáhají poskytovatelům komunikačních služeb se snižováním nákladů, generováním výnosů a ochranou příjmů. Zjistěte více na mavenir.com

Původní verzi naleznete na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201110005332/en/

Kontakty:

Maryvonne Tubb

Mavenir

PR@mavenir.com

Loren Guertin

MatterNow

mavenir@matternow.com

Kevin Taylor

GlobalResultsPR

mavenir@globalresultspr.com

Zdroj: Mavenir

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-počítače-komunikace-Mavenir

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

IT, telekomunikace