PROTEXT VIDEO: Online diskuse na téma euro

ČTK bude ve čtvrtek 12. listopadu v servisu PROTEXT VIDEO vysílat online diskusi Institutu pro křesťansko-demokratickou politiku nazvanou Česká a slovenská cesta. Tématem bude porovnání vývoje ČR a SR od doby, co Slovensko přešlo na euro. Diskutovat budou členka správní rady VÚB Banky Elena Kohútiková, ekonomka Helena Horská a zakladatel Linet Group Zbyněk Frolík. Přímý přenos začíná v 18:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

Klíčová slova ČR-EU-koronavirus-měna-hospodářství-obchod-euro-Praha-12.11.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Finance, ekonomika
Obchod, marketing