ČTK hledá posilu do videotýmu

Nemediální divize ČTK známá jako Protext hledá kameramanku/kameramana na plný úvazek.

Vedle znalostí s přímými přenosy nebo záznamy je nutná znalost střihu a výroby videospotů včetně titulkování, dále přehled o vysílacích platformách Livestream, Vimeo nebo YouTube a o komunikačních službách Zoom, Microsoft Teams a Google Meet či orientace v možnostech sociálních sítí. Nezbytné jsou flexibilita, invence a nápady, všeobecný přehled o českém i světovém dění.

Budete se podílet na tvorbě a distribuci videoobsahu pro soukromé firmy, úřady a instituce. Půjde o obsahově pestrou a tvůrčí práci, kde se kreativitě meze nekladou. Pokud vás tato pozice zajímá, pošlete nabídku se stručným životopisem a nápadem, jak byste zpestřili videoobsah Protext ČTK nebo zvýšili jeho zásah, a to do 20. listopadu 2020 na e-mail: kabele@ctk.cz.

Klíčová slova ČR-média-personální-ČTK

Média, společnost a životní styl