Zakladatelka společnosti Glamhive Stephanie Sprangers a stylistka slavných osobností Jennifer Rade ohlásily digitální summit podzimního stylu a módy Digital Fall Style and Beauty Summit

Nicole Young, TV Host, Author and Lifestyle Influencer (Photo: Mary Kay Inc.) Janelle Miller, Celebrity Stylist (Photo: Mary Kay Inc.) Ilaria Urbinati, stylistka celebrit a spoluzakladatelka LEO (Foto: Mary Kay Inc.)
Stephanie Sprangers, zakladatelka Glamhive (Foto: Mary Kay Inc.)

Konference svede dohromady přední představitele stylu a módy, aby hovořili o módě, kráse a zdravém životním stylu.

Společnost Glamhive oznámila, že její třetí online konference se uskuteční 14. listopadu. Konference Glamhive Digital Fall Style and Beauty Summit svede dohromady přední zástupce ze světa módy a krásy, od stylistky Sarah Jessicy Parker po kadeřnici Kim Kardashian. Pokrokoví přední představitelé ze světa módy, wellness, krásy a dalších odvětví budou diskutovat o všem, co se týká jejich oborů. Organizátorkami akce budou Stephanie Sprangers a Jennifer Rade.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Kompletní tiskovou zprávu si můžete prohlédnout zde: https://www.businesswire.com/news/home/20201106005072/en/.

"Jsem velmi ráda, že mohu pořádat konferenci Glamhive LIVE Fall Style and Beauty spolu se Stephanií. Přivedeme k sobě ty nejlepší stylisty, umělce z oblasti líčení, kadeřníky, návrháře a podnikatele z celého světa, aby se podělili o své znalosti - od toho, jak jsme začali, po tipy a triky, jak dosáhnout skvělý osobní styl," řekla Jennifer Rade, stylistka slavných osobností a návrhářka. Jennifer je jednou z nejvytíženějších stylistek současnosti. Mezi její klienty patří největší hvězdy, jako Angelina Jolie, Abbie Cornish, Cher a Jenna Fischer, i hudebníci jako Lady A, Pink, Marilyn Manson, Dave Matthews, Amy Winehouse, Motley Crue, a Tina Turner. Její práce byly zveřejněny v mnoha časopisech, jako například W, Vanity Fair, Marie Claire, GQ, Esquire, a Harper's Bazaar.

"Vizí společnosti Glamhive je zpřístupnit osobitý styling každému, kdekoli a naše digitální akce jsou jejím skvělým doplněním. V letošním roce jsme mohli naši akci zpřístupnit každému, kdekoli, takže nadšení zájemci o módu a krásu nebo profesionálové v těchto odvětvích se mohou učit od těch nejlepších z oboru," řekla Stephanie Sprangers, zakladatelka společnosti Glamhive. Sprangers je zakladatelka a generální ředitelka společnosti Glamhive, on-line služby pro osobitý styling, která přináší spojení s odborníky na osobní styl a umělce v oblasti líčení, přímo z Hollywoodu a přes Instagram, každému. Společnost Glamhive vyvinula chráněný software, díky kterému mohou stylisté umožnit klientům zážitek ze stylingu 100% online, takže lidé mohou spolupracovat se stylisty kdekoli na světě.

Celodenní akce, na kterou se prodávají vstupenky, zahrnuje 22 segmentů s více než 50 přednášejícími. Následuje přehled některých témat, která budou na konferenci probírána.

TÉMATA:

● Zaměřeno na styl: Mít skvělý (a pohodlný) styl

● Práce módního stylisty

● Význam základů

● Jak vaše domácí prostředí ovlivňuje vaši náladu a odráží váš styl

● Jak si vytvořit šatník svých snů

● Komplexní styl - Vzájemná souhra účesu, makeupu a šatníku

● Podnikání - Odvaha jít za svými sny

● Budoucnost červeného koberce

● Půvab francouzských žen a naše představy s Emily v Paříži

● Na tvaru záleží - Milujte sebe a svůj tvar

● Pečujte o své zdraví - Probuďte svou energii a imunitu

● Základy péče o pleť: Rady klientům, jak o sebe pečovat

● Kultovní styl + Jak svým stylem vyjádřit sebe

PŘEDNÁŠEJÍCÍ:

Mezi přednášejícími budou stylisti slavných osobností, umělci v oboru líčení, poradci v oboru image, kteří pracují s největšími jmény v Hollywoodu i jinde, jako jsou například:

Angelina Jolie, Mandy Moore, Sarah Jessica Parker, Kristen Bell, Khloe Kardashian, Robert Downey Jr, Keanu Reeves, Dwayne Johnson, Donald Glover, Sharon Stone, Serena Williams, Miranda Lambert, Julianne Moore, Liv Tyler, a další.

STYLISTI SLAVNÝCH OSOBNOSTÍ:

Jennifer Rade, Ilaria Urbinati, Erin Walsh, Nicole Chavez, Jeanne Yang, Janelle Miller, Lindsey Dupuis, Tiffany Gifford, Sonia Young, Rachel Wirkus, Kesha McCloud

MASKÉŘI A KADEŘNÍCI SLAVNÝCH OSOBNOSTÍ:

Danesa Myricks, Andrew Fitzsimons, Daniel Martin, Colleen, Runne, Quinn Murphy, Sheridan Ward, Simedar Jackson, a Mia Santiago

PODNIKATELÉ, NÁVRHÁŘI A PŘEDSTAVITELÉ FIREM

Cindy Eckhert (The Pink Ceiling Fund), Jonathan Sposato (zakladatel, PicMonkey), Carrie Colbert (Curated Capital), Summer Holl (prezident, Elyse Walker), Christian Juul Nielsen (Herve Leger | Aknvas), Lucy Aylen (Never Fully Dressed), Dr. Shrereene Idress, Dr. Avanti Kumar Singh

MODERÁTOŘI:

Brian Underwood (O the Oprah Magazine), Brooke Jaffe (bývalý ředitel divize módy, Bloomingdales), Jack Eustace, Nicole Young (E! News), Kibwe Chase Marshall, spoluzakladatel, The Kelly Initiative), Jezlan Moyet.

Vstupenky na konferenci stojí 99 amerických dolarů za celodenní vstupenku a zahrnují playlist na míru od She-J Nikki Pennie. Sponzorem konference Glamhive Digital Fall Style and Beauty Summit je společnost Mary Kay a její studio Mary Kay Global Design Studio. Mezi dalšími sponzory jsou například společnosti NuBra USA, LEO, AKNVAS, NYDJ a další.

Další informace naleznete na stránkách www.glamhive.com/upcoming.

O společnosti Glamhive

Společnost Glamhive založila podnikatelka Stephanie Sprangers v roce 2017 s cílem demokratizovat osobní styling a předpokladem, že sebevědomí, které přichází s půvabem, by nemělo být vyhrazeno jen bohatým a slavným.

Zkušenost s on-line stylingem si může vyzkoušet kdokoli s Wi-Fi připojením. Může on-line komunikovat s odborníky na styling, kteří mu poskytnou podporu potřebnou k tomu, aby se stal nejlepší verzí sebe sama. Pro stylisty představuje komplexní platformu, díky které mohou 100% virtuálně rozšiřovat svou síť a podnikání.

O společnosti Mary Kay

Originální žena bořící mýty, Mary Kay Ash založila svou kosmetickou firmu před více než 56 lety se třemi cíli: nabídnout ženám skvělé příležitosti, vyrábět neodolatelné produkty a udělat ze světa lepší místo pro život. Z tohoto snu nakonec vznikla nadnárodní společnost s obratem v řádu miliard dolarů, která má milióny nezávislých prodejců v téměř 40 zemích světa. Firma Mary Kay se snaží věnovat výzkumu na poli kosmetiky a vyrábí špičkové produkty pro péči o pokožku, dekorativní kosmetiku, doplňky stravy a parfémy. Společnost Mary Kay se snaží pomáhat ženám a jejich rodinám tím, že na celém světě spolupracuje s organizacemi, které se zaměřují na výzkum rakoviny, ochranu obětí domácího násilí, zvelebování společnosti a zvyšování sebevědomí dětí, aby si dokázaly splnit své sny. Původní vize paní Mary Kay Ash - "postupně zlepšovat jednu rtěnku denně" tak i nadále platí. Další informace naleznete na stránkách MaryKay.com.

Zdrojovou zprávu si můžete přečíst na stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201106005072/en/.

Kontakt:

Stephanie Sprangers, zakladatelka a generální ředitelka společnosti Glamhive

Email: stephanie@glamhive.com

Tel.: +1.206.851.0446

Zdroj: Mary Kay

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-kosmetika-móda-styl-firmy-Mary Kay

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Média, společnost a životní styl