Společnost Zynga zveřejnila své finanční výsledky za 3. čtvrtletí roku 2020

Dosáhla nejvyšších čtvrtletních tržeb a nejvyššího počtu předplatitelů ve své historii

Dosáhla největšího čtvrtletního nárůstu provozní hotovosti za třetí čtvrtletí ve své historii

Zlepšila výhled finančních výsledků na celý rok 2020

Je na cestě udržet si pozici nejrychleji rostoucí firmy v oblasti interaktivní zábavy v roce 2021 a dalších letech

Společnost Zynga Inc. (index Nasdaq: ZNGA) zveřejnila finanční výsledky za třetí čtvrtletí roku 2020, tedy k datu 30. září 2020, a to prostřednictvím Hlášení o tržbách za třetí čtvrtletí roku 2020 (Q3 2020 Quarterly Earnings Letter). Toto Hlášení bylo publikováno v sekci pro vztahy s investory na webových stránkách společnosti. Prohlédněte si toto Hlášení v příloze nebo navštivte webové stránky http://investor.zynga.com/financial-information/quarterly-results .

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Celou zprávu si můžete přečíst na této webové stránce: https://www.businesswire.com/news/home/20201104005051/en/

"Ve třetím čtvrtletí roku 2020 jsme dosáhli skvělých výsledků, překročili jsme naše odhady ve všech hlavních finančních ukazatelích a dosáhli nejvyšších čtvrtletních tržeb a největšího počtu předplatitelů v naší historii a nejvyššího čtvrtletního nárůstu provozní hotovosti za třetí čtvrtletí. Díky strategii, kterou jsme přijali, dosahujeme skvělých výsledků a daří se nám posilovat další růst našich služeb i celého podnikání," řekl Frank Gibeau, generální ředitel firmy Zynga. "Nedávno jsme, v rámci posilování naší pozice globální jedničky v online zábavě, vydali jeden z našich klíčových projektů, hru Harry Potter: Puzzles & Spells, která se celosvětově těší velké oblibě a získává kladné recenze od hráčů a 1. října jsme dokončili akvizici firmy Rollic, díky které jsme vstoupili do rychle rostoucího segmentu her pro volný čas. Dnes tak zlepšujeme náš výhled finančních výsledků pro celý rok 2020 a jsme na nejlepší cestě i nadále si udržet pozici nejrychleji rostoucí firmy v oblasti interaktivní zábavy v roce 2021 a dalších letech."

Vedení společnosti Zynga uspořádalo 4. listopadu ve 14:00 tichomořského času (17:00 východoamerického času) konferenci, za účelem diskuse o finančních výsledcích firmy. V rámci konferenčního hovoru bylo možné klást dotazy a společnost Zynga se snažila odpovědět na co nejvíce z nich.

Přístup ke konferenčnímu hovoru je prostřednictvím webové stránky http://investor.zynga.com, kde je také po skončení konference k dispozici záznam, nebo si můžete záznam konference poslechnout na následujících telefonních číslech:

• Telefonní číslo konference (zdarma pro volající z USA): (800) 537-0745
  • Telefonní číslo konference pro zahraniční volající: (253) 237-1142
  • Identifikační číslo konference: 4979891

O společnosti Zynga Inc.

Zynga je světová jednička v oblasti interaktivní zábavy a jejím posláním je spojovat svět prostřednictvím her. Více než miliarda lidí hraje různé hry od firmy Zynga, jako jsou například CSR RacingTM, Empires & PuzzlesTM, Merge Dragons!TM, Merge Magic!TM, Toon BlastTM, Toy BlastTM, Words With FriendsTM nebo Zynga PokerTM. Hry od společnosti Zynga jsou dostupné ve více než 150 zemích a lze je hrát na sociálních sítích nebo mobilních zařízeních po celém světě. Zynga byla založena v roce 2007 a sídlí v San Francisku. Kromě toho má další pobočky ve Spojených státech amerických, Kanadě, Velké Británii, Irsku, Indii, Turecku a Finsku. Více informací najdete na webových stránkách www.zynga.com nebo se se společností Zynga spojte prostřednictvím sociálních sítí Twitter, Instagram, Facebook či blogu.

Výhledová prohlášení Forward Looking Statements

Tato tisková zpráva obsahuje výhledová prohlášení týkající se, mimo jiné, odhadu růstu tržeb za celý rok 2020 a příležitostí k budoucímu růstu. Výhledová prohlášení obsahují slova, jako jsou například "výhled", "očekávat", "plánovat", "zamýšlet", "bude", "předvídat", "věřit", "cíl", včetně různých tvarů těchto slov. Stejně tak všechna prohlášení uvedené v této tiskové zprávě v budoucím čase jsou považována za výhledová prohlášení. Dosažení cíle nebo úspěšné splnění skutečností uvedených v těchto výhledových prohlášeních podléhá významným rizikovým faktorům a závisí na splnění řady předpokladů a očekávání. Na výhledová prohlášení, založená na informacích, které máme k dispozici v den zveřejnění této zprávy, se nelze spoléhat. Nepřijímáme žádnou povinnost aktualizovat výhledová prohlášení. Další informace o rizikových faktorech a předpokladech, které ovlivňují naše podnikání, jsou nebo budou podrobněji uvedeny v našich veřejných zprávách předkládaných Komisi pro cenné papíry a burzy (SEC), jejichž kopie lze získat na našich webových stránkách pro vztahy s investory na adrese http://investor.zynga.com nebo přímo na webových stránkách Komise pro cenné papíry a burzy (SEC) www.sec.gov.

Upozornění vydavatele

Videomateriály a grafiku ke hrám společnosti Zynga si můžete stáhnout na této webové stránce: http://bit.ly/ZyngaQ320

Prohlédněte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201104005051/en/

ikona Zynga – finanční výsledky za 3.Q 2020

Kontaktní informace

Kontakt pro vztahy s investory:

Rebecca Lau

Investors@zynga.com

Kontakt pro tisk:

Sarah Ross

Sarah@zynga.com

Zdroj: Zynga

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-počítače-hry-zábava-firmy-Zynga

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Služby, cestovní ruch