PROTEXT VIDEO: Talkshow Česko v srdci zelené...

ČTK bude ve čtvrtek 22. října v servisu PROTEXT VIDEO vysílat online talkshow Česko v srdci zelené Evropy: můžeme si (ne)dovolit klimatickou neutralitu? Tématem jsou mj. aktuální dopady koronaviru na evropskou a českou ekonomiku a možnosti restartu s důrazem na investice do opatření na ochranu klimatu. Zúčastní se europoslanci Luděk Niedermayer a Mikuláš Peksa, poslanec Pavel Pustějovský (ANO), generální ředitel ČEZ ESCO Kamil Čermák, programový ředitel Svazu moderní energetiky Martin Sedlák, generální ředitel společnosti Eurowag Martin Vohánka a další. Přímý přenos začne v 17:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

Klíčová slova ČR-Evropa-koronavirus-hospodářství-ekologie-ovzduší-Praha-22.10.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Finance, ekonomika