PROTEXT VIDEO: TK Asociace horských středisek a...

ČTK bude ve středu 21. října v servisu PROTEXT VIDEO vysílat online TK s Asociací horských středisek a agentury CzechTourism, kde budou představena opatření a novinky nadcházející zimní sezony a zhodnocena letní sezona. Vystoupí prezidentka AHS Kateřina Neumannová, ředitel CzechTourism Jan Herget a ředitel AHS Libor Knot. Přímý přenos začne v 10:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

Klíčová slova ČR-turistika-rekreace-hory-Praha-21.10.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Služby, cestovní ruch
Média, společnost a životní styl