PROTEXT VIDEO: Konference Forum 2000

ČTK bude v pondělí 12. října v servisu PROTEXT VIDEO vysílat zahájení 24. ročníku mezinárodní konference Forum 2000. Potrvá do 14. října. Na programu má diskuse o lidských právech v Číně, protestech v Bělorusku či americké zahraniční politice po pandemii. Mezi řečníky konference, která letos proběhne online, budou Madeleine Albrightová, Garry Kasparov, Jeffrey Sachs či Timothy Garton Ash. Přímý přenos začíná ve 14:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/M8xRGbej22U" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-Svět-diplomacie-společnost-internet-Forum 2000-Praha-12.10.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Politika, veřejná správa a soudy