PROTEXT VIDEO: TK Aures Holdings

ČTK bude v úterý 6. října v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line TK Aures Holdings, provozovatele mezinárodní sítě autocenter AAA Auto, kde zhodnotí prodeje za letošní rok, jakož i expanzi společnosti ve střední Evropě, opatření proti koronaviru a digitalizaci procesů skupiny. Přenos začíná v 10:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

Přenos bude možné sledovat buď prostřednictvím služby ZOOM, anebo prostřednictvím Youtube:

Meeting ID: 975 2904 5803

Passcode: 546710

embed youtube:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/q5Q5t71BVfM" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-automoto-trh-internet-firmy-AAA Auto International-Praha-6.10.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Auto-moto, doprava a stroje
Obchod, marketing