KONGRES FOR GASTRO & HOTEL na téma Nová éra pohostinství: Jak rychle oživit svůj podnik?

Čtvrtý ročník odborného KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL se koná 1. října na výstavišti PVA EXPO PRAHA. Jeho ústředním tématem bude podnikání v segmentu HoReCa v současné době koronakrize. Jak se vyrovnat s novou nastupující érou a oživit svůj podnik? O tom přijdou přednášet významné osobnosti tohoto odvětví. Celou událostí bude provázet moderátor Vlasta Korec.

V programu najdete zajímavé hosty i užitečné přednášky a případové studie. Účastníci kongresu uvidí např. přednášku Vladimíra Buti z Mediatelu na téma "COVINTERNET - internet a jeho uživatelé v době pandemie", přednášku Marka Křováka ze společnosti 100PROgastro s názvem "Co nepodcenit pro řízení gastro podniku - ověřeno COVIDem" nebo přednášku Aleše Vavery a Jakuba Mačáta ze Sodexo "Partnerství se vyplácí: případová studie nejen o finanční pomoci hospodám".

Jako mluvčí vystoupí také prezident Asociace hotelů a restaurací ČR Václav Stárek, Petr Indra ze společnosti Dáme jídlo nebo šéfkuchař Filip Sajler a další hosté, kteří mají k současné situaci co říct.

Celý program kongresu, který bude zahájen v Kongresovém sále výstaviště PVA EXPO PRAHA, bude možné sledovat i online od 9:00, a to ZDE.

Kontakt:

Lucie Bártová

vedoucí PR oddělení ABF, a.s.

bartova@abf.cz

Klíčová slova ČR-gastro-restaurace-hotely-koronavirus-firmy-ABF

Služby, cestovní ruch
Média, společnost a životní styl